Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 01:17

Μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Δυτική παραλία για το «ξεπούλημα» κοινόχρηστης γης

ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ
Μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στη Δυτική παραλία της Καλαμάτας για το «ξεπούλημα» από το ΤΑΙΠΕΔ 48 στρεμμάτων που καλύπτουν ή προορίζονται να καλύψουν ανάγκες άθλησης και ψυχαγωγίας των κατοίκων της Καλαμάτας…

Η Κίνηση Κατοίκων Καλαμάτας Ενάντια στην Πώληση Ακινήτων από το ΤΑΙΠΕΔ καλεί τους κατοίκους της πόλης στις 7.30 το απόγευμα στα γήπεδα τένις, όπου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία. Επίσης καλεί τις παρατάξεις και τους δημοτικούς συμβούλους «να αναλάβουν τις ευθύνες τους, προκαλώντας απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την οποία να ζητούν, α) την επικαιροποίηση της απόφασης 218/9-5-2013, β) την Νομοθετική κατοχύρωση αποχαρακτηρισμού των 48 στρεμμάτων από το ΤΑΙΠΕΔ και την παραχώρησή των στον Δήμο Καλαμάτας».
Η συντονιστική επιτροπή εκτιμά «ότι περιουσία η οποία ανήκει στο Λαό δεν εκποιείται, δεν ανταλλάσσεται, δεν παραχωρείται. Γι’ αυτό και τα 48 στρέμματα παραλίας Γουλιμίδων «ΚΟΡΔΙΑΣ», είναι θέμα που ενδιαφέρει όλους τους κατοίκους της Πόλης, είναι πάνω από Κόμματα και Παρατάξεις. Είναι θέμα του ίδιου του Λαού της Πόλης μας».