Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 15:27

Ευχαριστίες προς τον Γ. Μπέζο για τη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Σύσκεψη με τον διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, είχαν σήμερα οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία, οι οποίοι σημείωσαν ότι η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας λειτουργεί εύρυθμα…

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της διοίκησης του Νοσοκομείου, «τα μέλη του Συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας καθώς και για την στενή συνεργασία που έχουν με την Διοίκηση του Νοσοκομείου.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Ζεργιώτης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
"Η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας με τον ιατρό κ. Ιωάννη Αδαμόπουλο και τον κ. Σταύρο Τσιμικλή, ο οποίος καλύπτει τις μέρες απουσίας τον κ. Αδαμόπουλο, λειτουργεί με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις του θεσμικού πλαισίου όσον αφορά τις Μονάδες Μεσογειακής Αναιμίας της χώρας μας.
Όσον αφορά την λειτουργία της Μονάδας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, το νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται σε άψογη συνεργασία με εξειδικευμένα άτομα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πασχόντων. Η συνεργασία με την αιμοδοσία του Νοσοκομείου είναι εξίσου άψογη, με πλήρη κάλυψη από ποιότητα και ποσότητα αίματος χωρίς αναβολές μεταγγίσεων. Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γεώργιο Μπέζο για την στενή συνεργασία που έχει μαζί μας και για το ενδιαφέρον του για την επίλυση των όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται"».