Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 22:21

Επίθεση χρυσαυγιτών σε πανό της Πανσπουδαστικής και του ΠΑΜΕ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΚΕ-ΚΝΕ
Πανό της Πανσπουδαστικής για τις φοιτητικές εκλογές της 7ης Μάη και του ΠΑΜΕ για την συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς, βανδάλισαν χρυσαυγίτες, καταγγέλλουν η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ…

Στην καταγγελία τονίζονται τα εξής: «Η Τ.Ε Μεσσηνίας του ΚΚΕ και το Τ.Σ Μεσσηνίας της ΚΝΕ καταγγέλλουν την επίθεση που έκαναν χρυσαυγίτες σε πανό της Πανσπουδαστικής Κ.Σ για τις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές στις 7 Μάη και στο πανό της πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ, που είχαν αναρτηθεί στην είσοδο του ΤΕΙ Καλαμάτας.
Κάνουμε γνωστό στο λαό  της Καλαμάτας πως τέτοιες ενέργειες δεν είναι τυχαίες, δείχνουν πως πραγματικός εχθρός των χρυσαυγιτών είναι το οργανωμένο λαϊκό κίνημα και οι μπροστάρηδες του οι κομμουνιστές.
Με τέτοιες ενέργειες δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα φοιτητή, κανέναν εργαζόμενο. Η θρασύδειλη  δράση τους έφτασε μόνο μέχρι την είσοδο του ΤΕΙ αφού δεν τολμούν να πατήσουν το πόδι τους σε κανέναν χώρο εκπαίδευσης. Η πρακτική τους είναι  γνωστή, και υποταγμένη στα αφεντικά που υπηρετούν.
Οι συνομιλητές του Μπαλτάκου και του υποκόσμου αφού δεν μπορούν να εμφανιστούν δημόσια σε χώρους δουλειάς, μόρφωσης και γειτονιές βάφουν πανό. Έτσι μπορούν να δράσουν γιατί μόνο έτσι έχουν μάθει.
Καλούμε το λαό της πόλης  και τους φοιτητές  να γυρίσουν την πλάτη τους στο φασιστικό – ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Η μόνη απάντηση για την αντιμετώπιση της είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, σε Ευρωβουλή, περιφέρεια, δήμους και σχολές».