Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 15:43

Άλλαξε πέντε από τους έξι αντιδήμαρχους ο Παναγιώτης Νίκας

Σαράντος Μαρινάκης, Δημήτρης Μπούχαλης, Παναγιώτης Γιαννόπουλος και Θανάσης Βασιλόπουλος, τέσσερις από τους έξι αντιδήμαρχους που ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Νίκας Σαράντος Μαρινάκης, Δημήτρης Μπούχαλης, Παναγιώτης Γιαννόπουλος και Θανάσης Βασιλόπουλος, τέσσερις από τους έξι αντιδήμαρχους που ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Νίκας

ΔΥΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ 
Ευρύτατες αλλαγές έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, στο σχήμα των αντιδημάρχων του. Όρισε νωρίτερα έξι αντιδημάρχους, οι πέντε καινούργιοι και από αυτούς οι δύο είναι δημοτικοί σύμβουλοι που εξελέγησαν πρώτη φορά…

ΔΥΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ 
Ευρύτατες αλλαγές έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, στο σχήμα των αντιδημάρχων του. Όρισε νωρίτερα έξι αντιδημάρχους, οι πέντε καινούργιοι και από αυτούς οι δύο είναι δημοτικοί σύμβουλοι που εξελέγησαν πρώτη φορά…

Οι αντιδήμαρχοι της περιόδου μέχρι τον Μάρτιο του 2017 είναι οι ολοκαίνουργιοι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Γιαννόπουλος και Δημήτρης Βεργόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Αρφαρών Ανδρέας Καραγιάννης, ο Σαράντος Μαρινάκης, ο πρώην αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούχαλης και ο Θανάσης Βασιλόπουλος, που παραμένει αντιδήμαρχος.
Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, ο Δημήτρης Βεργόπουλος αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης και υπεύθυνος της Δημοτικής Ενότητας Άριος, ο Ανδρέας Καραγιάνης αντιδήμαρχος Νέων Έργων και Πολεοδομίας και υπεύθυνος της Δημοτικής Ενότητας Αρφαρών, ο Σαράντος Μαρινάκης αντιδήμαρχος συντήρησης υποδομών και υπεύθυνος των Δημοτικών Διαμερισμάτων της Δημοτικής Ενότητας Καλαμάτας, ο Δημήτρης Μπούχαλης αντιδήμαρχος Οικονομίας και Οικονομικών και υπεύθυνος της Δημοτικής Ενότητας Καλαμάτας και ο Θανάσης Βασιλόπουλος παραμένει αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Αμαξοστασίου και Ανακύκλωσης και αναλαμβάνει και υπεύθυνος της Δημοτικής Ενότητας Θουρίας.
Ο δήμαρχος πάντως τόνισε ότι έχει το δικαίωμα να αντικαταστήσει τους αντιδημάρχους του νωρίτερα από το Μάρτιο του 2017, αν κρίνει ότι υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα.
Επιπλέον, είπε ότι θα εκχωρήσει πολλές αρμοδιότητες σε εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους.
Ο δήμαρχος κάλεσε τους αντιδημάρχους να βρίσκονται στο Δημαρχείο αύριο στις εννέα το πρωί για να συζητήσουν και να ξεκινήσουν τη δουλειά τους.
Επίσης ανακοίνωσε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την άλλη Δευτέρα, όπου και θα ανακοινώσει τους προέδρους των Δημοτικών Επιχειρήσεων και των υπόλοιπων νομικών προσώπων δημόσιου και ιδιωτικού δικαίου.
Στ.Μ.