Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 01:05

Κινητοποίηση εργαζομένων σε γνωστό κέντρο αποκατάστασης της Καλαμάτας

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 
Στάση εργασίας για την Τετάρτη 1η Οκτώβρη προκήρυξε το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα για τους εργαζόμενους στο κέντρο αποκατάστασης «Διάπλαση», οι οποίοι δηλώνουν ότι είναι απλήρωτοι επί μήνες. Σε ανακοίνωση-καταγγελία του…

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 
Στάση εργασίας για την Τετάρτη 1η Οκτώβρη προκήρυξε το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα για τους εργαζόμενους στο κέντρο αποκατάστασης «Διάπλαση», οι οποίοι δηλώνουν ότι είναι απλήρωτοι επί μήνες. Σε ανακοίνωση-καταγγελία του…

…Συνδικάτου και της Σωματειακής Επιτροπής της Επιχείρησης σημειώνεται ακόμη ότι η εργοδοσία απειλεί με απολύσεις.
Η ανακοίνωση-καταγγελία έχει ως εξής: «Το Σωματείο μας εξαιτίας της σταθερής αρνήσεως της επιχείρησης ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α.Ε να ικανοποιήσει την απαίτηση των εργαζομένων για καταβολή των δεδουλευμένων, των υπερωριών και υπερ. Εργασιών και κάνοντας χρήση των δικαιωμάτων του, αποφάσισε την προκήρυξη τετράωρης (4ωρης) στάσης εργασίας για την Τετάρτη 01/10/2014 κατά τις ώρες 10:00-14:00.
Και η συγκεκριμένη επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας, ακολουθεί την πεπατημένη των εργοδοτών και αφήνει τους εργαζόμενους απλήρωτους. Ακολουθεί πολιτική τρομοκρατίας με απολύσεις στα πλαίσια του δήθεν εξορθολογισμού.   
Κάνουμε γνωστό ότι είμαστε αποφασισμένοι και δεν θα ανεχθούμε άλλες απολύσεις, που στην κατ' ιδίαν συνάντηση μας δήλωσε ο Εργοδότης.
Δεν αποδεχόμαστε να ζούμε με ψίχουλα.
Δεν παραιτούμαστε από τα δικαιώματά μας.
Δεν αποδεχόμαστε να ζούμε με τον εφιάλτη της ανεργίας.
Επίσης σας κάνουμε γνωστό ότι απαιτούμε την τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων και δεν δεχόμαστε καμία μεταβολή τους.
Καλούμε τα Σωματεία της πόλης να συνεδριάσουν και να δηλώσουν συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα μας».