Δευτέρα, 18 Μαϊος 2015 00:00

Το Λιμεναρχείο ευχαριστεί για την υποστήριξη στη υποδοχή των μεταναστών

Το Λιμεναρχείο ευχαριστεί για την υποστήριξη στη υποδοχή των μεταναστών

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Ευχαριστίες προς τους φορείς, τις Υπηρεσίες και τους μεμονωμένους πολίτες που έσπευσαν να υποστηρίξουν την προσπάθεια για την υποδοχή και φροντίδα των μεταναστών που κατέπλευσαν στην Καλαμάτα, όταν το σκάφος τους έμεινε ακυβέρνητο ανοιχτά του ακρωτηρίου Ακρίτα, διατυπώνει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας…

 

Τονίζει μάλιστα προς όλους αυτούς τους ανθρώπους ότι με τα ευγενή τους αισθήματα καταξιώνονται στην κοινωνία.
Ειδικότερα, σε γραπτό ευχαριστήριο μήνυμα του το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας σημειώνει: «Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας μετά την επιτυχή ολοκλήρωση υποδοχής, φιλοξενίας και φροντίδας των 146 Σύρων μεταναστών που κατέφθασαν στο Λιμάνι μας την 09-05-2015, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις δημόσιες ευχαριστίες του για τη βοήθεια και την εξαιρετικά πολύτιμη προσφορά όλων των τοπικών φορέων και Υπηρεσιών.
Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να συγχαρούμε, όλους τους συναδέλφους μας Λιμενικούς, όχι μόνο αυτούς που υπηρετούν στο Κ.Λ. Καλαμάτας αλλά και αυτούς που προσέτρεξαν προς βοήθεια από τα Λιμεναρχεία Πύλου και Γυθείου, το Α΄ Λ/Τ Καλαμάτας, την Α.Δ. Μεσσηνίας, το Ε.Κ.Α.Β., το Δήμο Καλαμάτας, την Π.Ε. Μεσσηνίας, τον Ε.Ε. Σταυρό, τους Σαμαρείτες, τους Συλλόγους, τα  καταστήματα της Πόλης,  αλλά και όλους τους απλούς Πολίτες-Εθελοντές, όπου με αυταπάρνηση τίμησαν τους θεσμούς που υπηρετούν.
Το υψηλό αίσθημα ευθύνης, η ετοιμότητα, η αποτελεσματικότητα και η διάθεση για προσφορά, είναι  στοιχεία που σας καταξιώνουν στην κοινωνία ως χρήσιμους Πολίτες, ενώ παράλληλα διατηρείτε  τα ευγενή σας συναισθήματα ζωντανά».