Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 00:00

«Το μυστικό της Νίκης» ενάντια στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση

«Το μυστικό της Νίκης» ενάντια στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση

MEDIA STROM
Μια ταινία κινουμένων σχεδίων για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης είναι το «Το μυστικό της Νίκης», την παραγωγή της οποίας ανέλαβε στην Ελλάδα η εταιρεία Media Strom...

Σκοπός, να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση όλων για το σοβαρό αυτό ζήτημα και τελικά στην προστασία των παιδιών.
Γι’ αυτό το λόγο, η ταινία θα διανεμηθεί στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς της χώρας.
Όπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου της εταιρείας Media Strom: «Η καμπάνια “ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ” του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία στην Ελλάδα συντονίζεται από την Έλενα Ράπτη, παρουσιάζει μια ιστορία κινουμένων σχεδίων (3D animation video) με ελληνικούς χαρακτήρες που περνά όλα τα μηνύματα της καμπάνιας σε γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά κυρίως σε παιδιά, με τρόπο οπτικοακουστικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ευαισθητοποίηση όλων και εν τέλει στην προστασία των παιδιών.
Πρόκειται για το “Μυστικό της Νίκης” μια εξαιρετική παραγωγή της DVS Design της οποίας τo κόστος ανέλαβε η Media Strom με στόχο να ενημερωθούν οι γονείς και τα παιδιά σε όλους τους νομούς της χώρας.
Η Media Strom στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης φροντίζει να βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά και να τα υποστηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο δημιουργώντας ειδικά προγράμματα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η συγκεκριμένη χορηγία. 
Η ταινία θα διανεμηθεί σε όλα τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς της χώρας μέσω DVD που θα μοιραστούν στους κεντρικούς δήμους κάθε νομού. Αξίζει να την παρακολουθήσουμε όλοι μαζί με τα παιδιά μας».
Δείτε παρακάτω το trailer της ταινίας...

Αναγνωσταρά 29, Καλαμάτα

Πολυμέσα