Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 18:02

Μεγάλος ο κίνδυνος για τους πεζούς στο έργο της ανάπλασης στη Ναυαρίνου

ΤΟΝΙΖΕΙ Ο Μ.ΜΑΚΑΡΗΣ 
Να παρέμβει άμεσα η δημοτική αρχή ώστε να δημιουργηθεί δίοδος για τους πεζούς στη Ναυαρίνου, στο έργο της ανάπλασης που γίνεται στην Ανάσταση, ζήτησε ο Μανώλης Μάκαρης, υπογραμμίζοντας τον κίνδυνο για την ακεραιότητα των περαστικών που αναγκάζονται να περπατήσουν στο δρόμο, ο οποίος μάλιστα έχει στενέψει…

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας το μεσημέρι, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, τόνισε ότι δεν πρέπει να υπάρχει άλλο προηγούμενο όπου για τις ανάγκες ενός έργου να καταργείται το πεζοδρόμιο χωρίς να εξασφαλίζεται έστω μία μικρή δίοδος για την κίνηση των πεζών. Όπως υπογράμμισε, ο κίνδυνος είναι πραγματικά μεγάλος για την πρόκληση ατυχήματος και πρέπει οπωσδήποτε να ανοιχθεί η δίοδος.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής, αντιδήμαρχος νέων έργων Ανδρέας Καραγιάννης, απάντησε ότι στη νότια πλευρά της Ναυαρίνου οι πεζοί μπορούν να παρακάμψουν το έργο της ανάπλασης που γίνεται στο πεζοδρόμιο χωρίς να βγουν στο δρόμο αλλά κινούμενοι προς την πλαζ. Στη βόρεια πλευρά όμως της Ναυαρίνου ο Ανδρέας Καραγιάννης υποστήριξε ότι δεν μπορεί να δημιουργηθεί δίοδος για τους πεζούς, διότι το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη.
Στ.Μ.