Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 18:31

Συγκέντρωση για το "ναι" στο δημοψήφισμα την Πέμπτη στην πλατεία της Καλαμάτας

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ» 
Στις 7:30 αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Τη διοργάνωσή της έχει αναλάβει «Κίνηση Πολιτών» και την υποστήριξή της έχουν ανακοινώσει η Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ…

Σχετική πρόσκληση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, στην οποία σημειώνονται τα εξής: «Σ΄ αυτή την κρίσιμη ώρα με τα μεγάλα διλήμματα για τη χώρα, το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας καλεί ΟΛΟΥΣ τους  πολίτες, τα επιστημονικά και εργατικά σωματεία, την τοπική αυτοδιοίκηση τους κοινωνικούς φορείς, τους νέους τους ανέργους, να συμμετάσχουμε στη συγκέντρωση που γίνεται με πρωτοβουλία πολιτών στην Καλαμάτα, στην κεντρική πλατεία, την Πέμπτη 2/7/2015 και ώρα 7.30 μ.μ. προκειμένου να δηλώσουμε  την αντίθεσή μας στο διχαστικό δημοψήφισμα με τα πλαστά διλήμματα, που εισηγήθηκε και ψήφισε στη Βουλή η κυβερνητική πλειοψηφία των ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ με την θετική ψήφο και στήριξη της Χρυσής Αυγής.                                             Στο δημοψήφισμα ΛΕΜΕ:
ΝΑΙ στην Ευρώπη   ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ  - ΟΧΙ στη χρεοκοπία  ΟΧΙ στην Εθνική περιπέτεια
ΝΑΙ στην ισότιμη και ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη.     ΝΑΙ  στην επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, στην αναδιάρθρωση του χρέους, στην έξοδο από την κρίση.
ΝΑΙ στην εθνική συνεννόηση.
ΟΧΙ στις μεθοδεύσεις που μας οδηγούν έξω από το ευρώ, στην ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, με καταστροφή της οικονομίας, με φτωχοποίηση των Ελλήνων, με εφιαλτική διόγκωση της ανεργίας.
ΟΧΙ στην ταπείνωση του  ελληνικού λαού στις ουρές της απόγνωσης.
ΟΧΙ  σε ενέργειες που διχάζουν τους Έλληνες σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη ώρα».