Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 14:37

Και ο δήμαρχος στο Νοσοκομείο με το αστικό λεωφορείο

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ 
Μίνι φιέστα στήθηκε σήμερα, πρώτη ημέρα επέκτασης του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας στο Νοσοκομείο. Σήμερα ικανοποιήθηκε ένα πολύχρονο αίτημα των εργαζομένων του Νοσοκομείου και κατοίκων της πόλης. Στη μία μετά το μεσημέρι στο αστικό λεωφορείο μπήκαν και ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, με συνεργάτες του, «εγκαινιάζοντας» τη γραμμή. Μαζί ήταν και οι εκπρόσωποι της διοίκησης του ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Καλαμάτας…

Στη στάση έξω από το Νοσοκομείο υποδέχθηκαν το δήμαρχο στελέχη υπηρεσιών του Νοσοκομείου με τη διευθύντρια των διοικητικών υπηρεσιών, Γεωργία Λιακέα, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της, τονίζοντας ότι η εξυπηρέτηση και από το Αστικό ΚΤΕΛ θα εξυπηρετήσει σε μεγάλο βαθμό τους εργαζόμενους αλλά και τον κόσμο που χρειάζεται να μεταβαίνει στο νοσοκομείο.
Ο δήμαρχος στις δηλώσεις του τόνισε ότι εκείνο που προέχει είναι η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και όχι των ατομικών ή προσωπικών συμφερόντων. Τόνισε ότι η επέκταση του Αστικού ΚΤΕΛ αυτό το σκοπό εξυπηρετεί, ενώ σημείωσε ότι ο Δήμος επί δύο χρόνια προσπάθησε για να φτάσει το αστικό λεωφορείο στο Νοσοκομείο. Επίσης ο δήμαρχος, κ. Νίκας, ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Τατούλη, για τις δικές του ενέργειες, όπως και τη διοίκηση του ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Καλαμάτας, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι ο Δήμος θα τοποθετήσει δέκα νέα στέγαστρα σε διάφορες στάσεις και το ΚΤΕΛ από την πλευρά του θα εγκαταστήσει ηλεκτρονικές πινακίδες στις στάσεις αυτές. Τέλος, ο δήμαρχος σημείωσε ότι πρόκειται για το πρώτο βήμα της επέκτασης του Αστικού ΚΤΕΛ, υπογραμμίζοντας ότι η αστική συγκοινωνία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.
Ο πρόεδρος της Σπερχογείας, στην οποία βρίσκεται το Νοσοκομείο, Παναγιώτης Περρωτής, επίσης ευχαρίστησε το δήμαρχο, τη δημοτική αρχή και τον περιφερειάρχη για την επέκταση της αστικής περιοχής μέχρι το Νοσοκομείο, κάτι που τόνισε ότι ήταν χρόνιο αίτημα. Πρόσθεσε ωστόσο ότι η γραμμή του Αστικού ΚΤΕΛ πρέπει να επεκταθεί και άλλο, μέχρι το Praktiker, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής και γενικά του κοινού.
Στ.Μ.

Η διευθύντρια του Νοσοκομείου, Γεωργία Λιακέα, υποδέχεται το δήμαρχο Π. Νίκα με τους αντιδημάρχους Παναγιώτη Γιαννόπουλο και Δημήτρη Βεργόπουλο

 

 

Ο πρόεδρος της Σπερχογείας, Παναγιώτης Περρωτής, απευθύνεται στο δήμαρχο