Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 20:41

Ο Πετράκος στην Αστυνομία: Φόβος και τρόμος από τη Βίλα Καλτσίδη

ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ
Τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής της Κορώνης, για τη συμπεριφορά των ανθρώπων της «Βίλας Καλτσίδη», που βρίσκεται στο Βασιλίτσι, μετέφερε σήμερα στον αστυνομικό διευθυντή, Διαμαντή Μητρόπουλο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος… 

Όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου από το γραφείο Τύπου του Θανάση Πετράκου, «οι κάτοικοι είναι οργισμένοι και αγανακτισμένοι για το διπλό θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα που έγινε στην περιοχή με άδικα χαμένους τον Παναγιώτη και Ασπασία Τομαρά.
Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι ο διαχειριστής, η φρουρά και γενικά οι υπάλληλοι της «Βίλας Καλτσίδη», έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής με τον τρόπο που οδηγούν τα μεγάλα οχήματα τους. Η υπερβολική ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή ήταν και η αιτία που προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα.
Ο Θανάσης Πετράκος τόνισε ότι απαιτείται:
1. Να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των συνθηκών του διπλού θανατηφόρου δυστυχήματος.
2. Να κληθούν όλοι αυτοί και να γίνουν αυστηρότατες συστάσεις ώστε να οδηγούν σεβόμενοι τον Κ.Ο.Κ. για μην υπάρξουν και άλλα θύματα στην άσφαλτο από υπερβολική ταχύτητα.
3. Ζήτησε να τοποθετηθεί ειδικό σήμα που να οριοθετεί το ανώτατο της ταχύτητας σε 50 Km/h και καθρέφτης που να διευκολύνει την ορατότητα διότι είναι κατοικημένη περιοχή.
4. Να υπάρξει αυξημένη αστυνόμευση από την τροχαία στην περιοχή διότι αυτή την περίοδο υπάρχει μεγάλη κίνηση».