Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 18:57

Φτιάχνει την οργάνωσή της η Λαϊκή Ενότητα στη Μεσσηνία

ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΦΑΡΑΙ 
Με «μαγιά» τους βουλευτές Θανάση Πετράκο και Έλενα Ψαρρέα, καθώς και τους 11 που παραιτήθηκαν από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, συγκροτείται η οργάνωση της Λαϊκής Ενότητας, που καλεί σε συνάντηση την Πέμπτη, στο ξενοδοχείο της Καλαμάτας Φαραί Παλλάς…

Όπως σημειώνεται στο σχετικό κάλεσμα, «οι βουλευτές, Θανάσης  Πετράκος, Έλενα Ψαρρέα  και τα παραιτηθέντα μέλη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, παίρνουμε την πρωτοβουλία για τη συγκρότηση της Λαϊκής Ενότητας Μεσσηνίας. Με την ενέργειά μας αυτή επιδιώκουμε να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός πλατιού, αντιμνημονιακού μετώπου, που θα παλέψει για την ακύρωση των μνημονίων, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, το σταμάτημα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και τη μέχρι τέλους υπεράσπιση του «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού.
Καλούμε σε συζήτηση, την Πέμπτη, 8μ.μ., στο ΦΑΡΑΙ PALACE, όλους  εκείνους και εκείνες με τους οποίους πορευτήκαμε στους αγώνες και στα κινήματα και έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εμάς, με σκοπό τη συγκρότηση της Λαϊκής Ενότητας Καλαμάτας».