Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 12:32

Ικανοποίηση στο ΣΥΡΙΖΑ που περιμένει την Τρίτη τον Αλέξη Τσίπρα στην Καλαμάτα

Ικανοποίηση στο ΣΥΡΙΖΑ που περιμένει την Τρίτη τον Αλέξη Τσίπρα στην Καλαμάτα

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ 
Με την αισιοδοξία ότι και αυτή τη φορά ο Αλέξης Τσίπρας, όπως στις προηγούμενες προεκλογικές ομιλίες του στην Καλαμάτα, θα δημιουργήσει δυναμική εκλογικής επιτυχίας, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν τον πρόεδρό τους, την Τρίτη, στην Καλαμάτα, για ομιλία στην κεντρική πλατεία…

Το πρόγραμμα του ερχομού του Αλέξη Τσίπρα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, δεν έχει κανονιστεί εάν, εκτός από την ομιλία, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς.  
Επίσης το Σάββατο το απόγευμα θα περιοδεύσει στην Τριφυλία ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με ομιλία του Βαγγέλη Αποστόλου στα Φιλιατρά, στις οκτώ το βράδυ, με θέμα «Η κυβερνητική πολιτική για τους Αγρότες: Αλήθεια και ψέματα». Η ομιλία θα γίνει στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντορ Φιλιατρών, στις οκτώ το βράδυ.
Εν τω μεταξύ, στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για την χθεσινή συμμετοχή των μελών και φίλων του κόμματος στη σύσκεψη που έγινε στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής για την προετοιμασία της εκλογικής δουλειάς.
Ανάλογη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί απόψε, στις 7:30 στην Πύλο, στο Ινστιτούτο Νέστωρ και στις εννέα στους Γαργαλιάνους, ενώ αύριο θα γίνει στα Ρίγγλια της Μάνης, στις οκτώ το βράδυ.