Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 12:38

Αύριο η κεντρική προεκλογική του ΚΚΕ, στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο λιμάνι

Αύριο η κεντρική προεκλογική του ΚΚΕ, στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο λιμάνι

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ 
Στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, που θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ στο Πάρκο του Λιμενικού Καλαμάτας, εντάσσεται η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ, που περιλαμβάνει ομιλία του Κύριλλου Παπασταύρου. Το δε Φεστιβάλ περιλαμβάνει συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη…

Ο Κύριλλος Παπασταύρος είναι μέλος του Πολιτιστικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και η προεκλογική του ομιλία θα ξεκινήσει λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Παρασκευής. Θα γίνει φυσικά και η παρουσίαση των επτά υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Αντώνη Κατσά, τον οποίο ακολουθούν στο ψηφοδέλτιο ο Νίκος Διασάκος, η Στέλλα Χρηστέα, η Χριστίνα Καντζιλιέρη, ο Παναγιώτης Κουφαλάκος, ο Σαράντος Κουκούμης και η Αγγελική Ζαφείρη.
Το σύνθημα του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή είναι «Την ορμή μας την έχουμε απ' τους αιώνες... Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές...» (στίχος του Τούρκου κομμουνιστή ποιητή Ναζίμ Χικμέτ.
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει ακόμη συναυλίες από τα συγκροτήματα: blue jeans (μαθητικό συγκρότημα από την Καλαμάτα) και ΚΑΖΟΟR (ερασιτεχνικό συγκρότημα από τη Σπάρτη).
Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.
Στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.