Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 16:24

Νίκας: Γιατί έβαλα την υπογραφή μου στην υποψηφιότητα Μητσοτάκη

ΔΗΛΩΣΗ 
Τη συναισθηματική σχέση που τον συνδέει με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την οικογένειά του, επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων, το μεσημέρι, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, για να αιτιολογήσει την υποστήριξη του στην υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας…

Η υπογραφή του δημάρχου Καλαμάτας είναι μεταξύ των 50 που συνοδεύουν την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο δήμαρχος τόνισε επίσης ότι είναι ανάγκη η Νέα Δημοκρατία να ισχυροποιηθεί, γιατί είναι καθοριστική η σημασία της στην ευστάθεια του πολιτισμού συστήματος, υπαινισσόμενος την ανάγκη αυτή μπορεί να εκπληρώσει η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη θέση του προέδρου.
Ειδικότερα, ο δήμαρχος Καλαμάτας απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την υπογραφή του στην υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη σημείωσε: «Εγώ είμαι σταθερός άνθρωπος στις απόψεις μου. Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι αναγκαίο να είναι ισχυρός για την ευστάθεια του πολιτικού συστήματος. Η δική μου υπογραφή δεν έχει την έννοια της αντίθεσης προς κανέναν άλλο υποψήφιο. Και δεν έχει την έννοια της άμεσης εμπλοκής μου στη διαπάλη η οποία θα υπάρξει για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Υπάρχει μια συναισθηματική σχέση, υπάρχει μια μακροχρόνια φιλία η οποία ξεκινάει από την εποχή του πρώην πρωθυπουργού. Η υπογραφή μου ασφαλώς έχει σχέση και με την πεποίθηση ότι ένας νέος άνθρωπος μπορεί να δουλέψει καλύτερα και να δώσει ενδεχομένως λύσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ έχω δίκιο και οι άλλοι που θα κάνουν άλλες επιλογές έχουν άδικο. Η ζωή θα το δείξει».
Στ.Μ.