Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 19:19

Απεργία και παράσταση διαμαρτυρίας στο Διοικητήριο

Απεργία και παράσταση διαμαρτυρίας στο Διοικητήριο

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 
Να συμμετέχουν μαζικά την Πέμπτη, στην προειδοποιητική απεργία που έχει προκηρύξει ο συνδικαλιστικός τους φορέας, καλεί τους φυσιοθεραπευτές δημοσίους υπαλλήλους το Περιφερειακό Τμήμα Μεσσηνίας-Λακωνίας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών…

Επίσης, τους καλεί, στις 12 το μεσημέρι, σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Διοικητήριο, έξω από τη Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.
Όπως τονίζει το Περιφερειακό Τμήμα, «διεκδικούμε μαχητικά και χωρίς κανένα συμβιβασμό: Αποκατάσταση της κατάφορης αδικίας και αναιτιολόγητης εξαίρεσης του κλάδου των φυσικοθεραπευτών από την χορήγηση του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας. Άμεση ένταξη των φυσικοθεραπευτών στην κατηγορία Α των δικαιούχων.
Η κινητοποίηση αφορά τους φυσικοθεραπευτές που εργάζονται στα Νοσοκομεία Καλαμάτας, Κυπαρισσίας, στα ΚΑΠΗ του Δήμου Καλαμάτας, στον ΕΟΠΥΥ, καθώς και στα Νοσοκομεία Σπάρτης και Μολάων.
Το κάλεσμα στους συναδέλφους τους απευθύνουν η πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κέλλυ Βακκά και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Πεφάνης.