Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 12:09

Κάλεσμα σε εθελοντές από «Το σχολείο μας»

ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ
«Το σχολείο μας», η πρωτοβουλία αλληλεγγύης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, περιμένει και φέτος εθελοντές για να ξαναλειτουργήσει...

Ξεκίνησε πέρυσι με 100 εκπαιδευτικούς, φίλους επιστήμονες, εθελοντές και πάνω από 250 παιδιά!
Ένα «διαφορετικό» σχολείο, που αγκαλιάστηκε από την εκπαιδευτική κοινότητα, τους μαθητές και τους γονείς. Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα δωρεάν να ασχοληθούν με τη μελέτη των μαθημάτων τους, τον αθλητισμό, τη δημιουργική έκφραση, το χορό, το θεατρικό παιχνίδι, τις κατασκευές, τις ξένες γλώσσες, τη φιλαναγνωσία, το σκάκι, το θέατρο σκιών, τα παραμύθια, αλλά και τις ανθρώπινες αξίες, τα δικαιώματα, την περιβαλλοντική αγωγή κ.ά. Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες τα παιδιά δημιούργησαν, έμαθαν, έπαιξαν, χάρηκαν.
«Το Σχολείο Μας "ανοίγει" και φέτος τις πόρτες του και την αγκαλιά του! Αν είστε εκπαιδευτικός, πτυχιούχος, φοιτητής, αν θέλετε να διδάξετε, να εμψυχώσετε, να στηρίξετε μια ομάδα παιδιών, αν έχετε να μοιραστείτε κάτι ενδιαφέρον μαζί μας, συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση https://goo.gl/IxcXOi μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.
Για να γίνει το "Σχολείο μας" ένα ακόμα μεγαλύτερο εργαστήρι συνεργατικής μάθησης, εξερεύνησης της γνώσης, δημιουργίας και φαντασίας» σημειώνεται στην πρόσκληση.