Παρασκευή, 11 Μαϊος 2012 03:35

Με τον αραμπά εξελίσσεται το έργο της ανάπλασης, λέει ο Θόδωρος Μπρεδήμας

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ 
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΡΙΖΑΣ

Μόνο δύο περιφερόμενοι εργάτες, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά χθες ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, Θόδωρος Μπρεδήμας, δουλεύουν στο έργο ανάπλασης της κεντρικής πλατείας, το οποίο τόνισε ότι καθυστερεί και δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία των καταστημάτων.

Ο Θόδωρος Μπρεδήμας ανέφερε ότι επισκέφθηκε το έργο και διαπίστωσε ότι δύο μήνες μετά την έναρξή του δεν έχει προχωρήσει στο βαθμό που θα έπρεπε, παρ’ ότι μάλιστα έχει ήδη καταβληθεί ένα ικανοποιητικό ποσό στον εργολάβο.
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κάλεσε το δήμαρχο να συγκαλέσει σύσκεψη για την επιτάχυνση του έργου, ώστε να περιοριστεί και το χρονικό διάστημα όχλησης των γειτονικών καταστημάτων, που έτσι κι αλλιώς αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την οικονομική κρίση και δεν πρέπει να επιβαρυνθούν περαιτέρω.
Ωστόσο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Χρίστος Ριζάς, παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εικόνα και ειδικότερα τόνισε ότι το έργο προχωράει αρκετά καλά και πως η δημοτική αρχή είναι ευχαριστημένη από τον εργολάβο. Όπως επεσήμανε, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες των ηλεκτρομηχανολογικών δικτύων, έχουν κατασκευαστεί σε μεγάλο ποσοστό τα κρασπεδόρειθρα, έχει ολοκληρωθεί η πισίνα του μεγάλου σιντριβανιού και είδη έχουν αρχίσει να πέφτουν κηποχώματα στα σημεία όπου θα γίνουν φυτεύσεις.
Στ.Μ.