Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 15:19

Η ΚΝΕ καταγγέλλει τις προσαγωγές μαθητών στην πορεία της Καλαμάτας για τον Γρηγορόπουλο

Η ΚΝΕ καταγγέλλει τις προσαγωγές μαθητών στην πορεία της Καλαμάτας για τον Γρηγορόπουλο

«ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» 
Λαός και νεολαία να είναι σε ετοιμότητα για να απαντήσουν στα σχέδια έντασης της κρατικής καταστολής και των λαϊκών ελευθεριών, ζητάει η Κομμουνιστική Νεολαία της Μεσσηνίας, που με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τις προσαγωγές μαθητών που έγιναν κατά την κινητοποίηση στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου όπως και τον «αντιλαϊκό κατήφορο» της «δεύτερης φοράς αριστερά»…

Η ανακοίνωση της ΚΝΕ έχει ως εξής: «Το Τομεακό Συμβούλιο Μεσσηνίας της ΚΝΕ καταγγέλλει τις προσαγωγές και τις συλλήψεις σε βάρος μαθητών που έγιναν το βράδυ της Κυριακής 6 Δεκέμβρη από τις αστυνομικές αρχές της πόλης, μετά από κινητοποίηση για την επέτειο της εν ψυχρώ δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου από αστυνομικό το 2008.
Ο «υπερβολικός ζήλος» που επέδειξαν οι αστυνομικές αρχές της Καλαμάτας, κάνοντας τόσες πολλές προσαγωγές, γεμίζοντας τα στενά του κέντρου με δεκάδες ασφαλίτες, μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει.
Η «δεύτερη φορά αριστερά» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει τον ίδιο αντιλαϊκό κατήφορο των προηγούμενων κυβερνήσεων. Έχουν ανοίξει μέτωπο ενάντια στα δικαιώματα της νεολαίας, ενάντια σε όλους τους εργαζόμενους.
Καλούμε το λαό και τη νεολαία σε ετοιμότητα για να απαντήσουν στην αντιλαϊκή πολιτική, στα σχέδια έντασης της κρατικής καταστολής και του χτυπήματος των λαϊκών ελευθεριών που πάντα πάνε μαζί. Δυναμώνουμε τον οργανωμένο αγώνα, τη συλλογική διεκδίκηση για ζωή με σύγχρονα δικαιώματα».