Σάββατο, 19 Μαϊος 2012 02:44

Θα συμμετέχει τελικά η Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων στην Ανθοκομική Έκθεση

ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ
Ευπρόσδεκτη είναι τελικά η Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων στην Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας, η οποία από λάθος συνεννόηση αποκλείστηκε αρχικά από την εκδήλωση. Ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, ανακοίνωσε χθες ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα μη συμμετοχής της Ένωσης, με δικό της περίπτερο, στην έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων και θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή το Απόγευμα.

Και ο αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος και πολιτικός προϊστάμενος των Γεωτεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννης Αδαμόπουλος, τόνισε ότι εξ αρχής είχε περιληφθεί η Ένωση στο πρόγραμμα της Έκθεσης.
Σε ανακοίνωση της Ένωσης, την οποία υπογράφει η πρόεδρός της, Δήμητρα Λυμπεροπούλου, σημειώνονται τα εξής: «Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, περί της άρνησης της συμμετοχής μας στην Ανθοκομική Έκθεση της Καλαμάτας, σας ενημερώνουμε ότι το Τοπικό Τμήμα θα συμμετάσχει στην Ανθοκομική Έκθεση της Καλαμάτας, αφού τελικά η αίτησή μας έγινε αποδεκτή από τη δημοτική αρχή. Η αρχική άρνηση της συμμετοχής μας στην έκθεση οφείλεται - όπως μας ενημέρωσαν - σε παρεξήγηση».