Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 18:08

Νίκας σε Μάκαρη: "Ειδικά εσένα δεν σε θεωρώ αντίπαλό μου"

Νίκας σε Μάκαρη: "Ειδικά εσένα δεν σε θεωρώ αντίπαλό μου"

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 
Πρώτη φορά ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, αντέδρασε, κάνοντας προσωπική επίθεση, στον Μανώλη Μάκαρη, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, ο οποίος, από την πλευρά του, από την αρχή της εκλογή του ακολουθεί μια σχετικά σκληρή αντιπολιτευτική γραμμή. «Ειδικά εσένα δεν σε θεωρώ αντίπαλό μου», είπε ο δήμαρχος στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας…

Ο δήμαρχος έκανε τη συγκεκριμένη αναφορά όταν Μανώλης Μάκαρης έκανε σχόλια για τις επιδόσεις της δημοτικής αρχής όσον αφορά το ΕΣΠΑ, την ώρα που είχε το λόγο ο Παναγιώτης Νίκας και από την πλευρά του υποστήριζε ότι η δημοτική αρχή κάνει το καλύτερο δυνατό σχετικά με τα συγκεκριμένα προγράμματα.
Κάποια στιγμή ο δήμαρχος ενοχλήθηκε από τα σχόλια του Μανώλη Μάκαρη και διακόπτοντας την τοποθέτησή του τον χαρακτήρισε «προπέτη», εκείνος διαμαρτυρήθηκε και ο Παναγιώτης Νίκας συνέχισε: «Δεν σε θεωρώ αντίπαλό μου, ειδικά εσένα δεν σε θεωρώ αντίπαλό μου». Ο Μανώλης Μάκαρης του απάντησε «ούτε εγώ σας θεωρώ αντίπαλό μου» και τότε ο δήμαρχος του ανταπάντησε «άρα λοιπόν είμαστε φίλοι», ωστόσο συνέχισε καλώντας τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας να τον ακούει ώστε να αποκτήσει εμπειρία.
Η αντιπαράθεση δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση καθώς δεν μπόρεσε να απαντήσει ο Μανώλης Μάκαρης, αφού το λόγο είχε ο δήμαρχος, ενώ αργότερα που του δόθηκε απέφυγε να δώσει συνέχεια.
Στ.Μ.