Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 16:52

Κάλεσμα στους επαγγελματίες για την καλύτερη προβολή των εκδηλώσεων της Κόκκινης Νύχτας

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Ο Δήμος με σημερινή ανακοίνωσή του καλεί τους επαγγελματίες που θέλουν να διοργανώσουν εκδηλώσεις για τη Κόκκινη Νύχτα της Καλαμάτας, στις 27 Φλεβάρη, να συνεργαστούν μαζί του. Ο Δήμος Καλαμάτας καλεί τους συγκεκριμένους επαγγελματίες να τον ενημερώσουν μέχρι την Παρασκευή για τις εκδηλώσεις που ετοιμάζουν, ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα της Κόκκινης Νύχτας και να προβληθούν μέσα και από την καμπάνια του Δήμου…

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του Δήμος Καλαμάτας σημειώνει: «Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα η «Κόκκινη Νύχτα», με ανοιχτά καταστήματα μέχρι το ξημέρωμα, τιμές τόσο χαμηλές που θα προκαλέσουν ...σοκ, μουσικές, χορευτικές, εικαστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, κεράσματα και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Η «Κόκκινη Νύχτα» θα σηματοδοτήσει τη λήξη των χειμερινών εκπτώσεων, καθιστώντας για άλλη μια φορά την Καλαμάτα επίκεντρο της εμπορικής κίνησης στη Νότια Πελοπόννησο και ευρύτερα. Θα είναι μια βραδιά αφιερωμένη στους εμπόρους και στους καταναλωτές, ούτως ώστε να τονωθεί η αγορά της πόλης και να δοθεί η δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες να κάνουν συμφέρουσες αγορές και να διασκεδάσουν!
Η «Κόκκινη Νύχτα» έρχεται να συμπληρώσει τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι «Λευκές Νύχτες», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην πόλη τα προηγούμενα τρία χρόνια, το τελευταίο Σαββατόβραδο του Αυγούστου. Η Καλαμάτα γέμισε κόσμο, που ήλθε από διάφορα σημεία της Πελοποννήσου κι από ακόμη παραπέρα και απόλαυσε μουσική και τραγούδια σε πολλά σημεία της πόλης, ενώ κατά την ολονύκτια λειτουργία των καταστημάτων είχε τη δυνατότητα ν' αγοράσει σε χαμηλές τιμές ό,τι έχει ανάγκη ένα νοικοκυριό, ο άνδρας, η γυναίκα, το παιδί.
ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Για την καλή προετοιμασία της «Κόκκινης Νύχτας», που θα διαρκέσει από τις 6 το βράδυ του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου 2016 έως το ξημέρωμα, ο Δήμος Καλαμάτας απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να διοργανώσουν μια εκδήλωση στην περιοχή τους να ενημερώσουν τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Βεργόπουλο τηλ. 693 6634454, έως την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, ώστε η εκδήλωσή τους να συμπεριληφθεί στο συνολικό πρόγραμμα και να προβληθεί κατάλληλα».