Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 17:12

Εταιρεία που κέρδισε διαγωνισμό 725.700 ευρώ δώρισε μηχάνημα πλύσης πεζοδρομίων

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Εταιρεία που το 2015 κέρδισε διαγωνισμό προϋπολογισμού 762.600 ευρώ, δώρισε στο Δήμο Καλαμάτας ένα καινούργιο μηχάνημα πλύσης πεζοδρομίων και δρόμων…

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Δήμο Καλαμάτας, η εταιρεία Καούσης Α.Ε. δώρισε στο Δήμο «ένα καινούργιο πλυντήριο πεζοδρομίων και οδοστρωμάτων, κατασκευής εργοστασίου Ros Roca και τύπου CC 2020, που θα συμβάλει στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη καθαριότητα».
Η ίδια εταιρεία πριν από λίγους μήνες μειοψήφησε σε διαγωνισμό προϋπολογισμού 762.600 ευρώ για την προμήθεια δύο ρυμουλκών και τεσσάρων ημιρυμουλκούμενων με σύστημα συμπίεσης απορριμμάτων χωρητικότητας 60m3. Η προσφορά της είχε ύψος 725.700 ευρώ.
Σύμφωνα και πάλι με τη σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ιωάννης Καούσης, σε γράμμα του τονίζει πως η δωρεά πραγματοποιείται «εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας το έργο καθαριότητας που προσφέρετε στους δημότες του Δήμου Καλαμάτας, την προσπάθειά σας να βελτιστοποιήσετε το έργο ανακύκλωσης απορριμμάτων, τις φιλικές περιβαλλοντικές επεμβάσεις σας στον ιστό της πόλης, το όραμά σας για τη διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το 2021, καθώς και την μακροχρόνια εύρυθμη συνεργασία μας στον τομέα της καθαριότητας».
Επίσης η ίδια εταιρεία είναι η μοναδική που κατέθεσε πριν λίγους μήνες προσφορά για την προμήθεια δύο απορριμματοφόρων οχημάτων και ενός σαρώθρου μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης διάρκειας πέντε ετών, με προϋπολογισμό 713.400 ευρώ.
Στ.Μ.