Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 16:01

Επιθέσεις σε λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ με πέτρες στην Εθνική Οδό στο Αριοχώρι

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 
Άγνωστοι εκτοξεύουν πέτρες και άλλα αντικείμενα σε εν κινήσει λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, στην Εθνική Οδό και στην περιοχή μεταξύ Πλατύ και Αριοχωρίου, με σοβαρό κίνδυνο να προκαλέσουν ατύχημα και τραυματισμούς, πέραν της ζημιάς που προξενούν στα αυτοκίνητα. Ανάλογα συμβάντα είχαν καταγραφεί και στο παρελθόν αλλά σταμάτησαν μέχρι αυτές τις ημέρες που επαναλαμβάνονται. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ απευθύνθηκε στην Αστυνομία…

Τη σχετική επιστολή του προέδρου Υπεραστικού ΚΤΕΛ, Σαράντου Κοσμά προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας, δημοσιοποίησε σήμερα ο Δήμος Καλαμάτας. Αυτή έχει ως εξής: «Λεωφορεία της εταιρείας μας τα οποία εκτελούν το βραδινό δρομολόγιο της ώρας 19.00 και 21.30, Πήδημα – Αρφαρά – Αριοχώρι – Πλατύ – Αλώνια – Άρι – Καλαμάτα, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι εκτόξευσαν εναντίον τους πέτρες και άλλα αντικείμενα, προκαλώντας ζημιές και θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών και του οδηγού.
Το σημείο που λαμβάνουν χώρα οι ως άνω επιθέσεις, εντοπίζεται στην επαρχιακή οδό από Αριοχώρι προς Πλατύ και 500 μέτρα πριν από την είσοδο του χωριού Πλατύ, το δε φαινόμενο είχε συμβεί και κατά το παρελθόν, παρουσιάζει όμως έξαρση την τελευταία εβδομάδα.
Σας γνωστοποιούμε ότι η εταιρεία μας θα διακόψει την τακτική συγκοινωνία για Πλατύ (σ.σ. έχει ήδη γίνει η διακοπή) κατά τις βραδινές ώρες, έως ότου ληφθούν μέτρα προστασίας ή εντοπιστούν οι υπαίτιοι των ως άνω επιθέσεων».
Στ.Μ.