Δευτέρα, 21 Μαϊος 2012 16:42

Με φραστική αντιπαράθεση η σύσκεψη των στελεχών της Νάντιας για τις εκλογές

ΑΥΡΙΟ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ
Σύσκεψη είχαν χθες, Κυριακή, τα στελέχη που στηρίζουν τη Νάντια Γιαννακοπούλου, τα οποία αναζητούν τον πλέον αποδοτικό τρόπο κινητοποίησης, ώστε στις εκλογές της 17ης Ιούνη να διασφαλιστεί η έδρα που κερδήθηκε στις 6 Μάη και να βελτιωθεί όσο γίνεται το ποσοστό του κόμματος. Αύριο, Τρίτη, πρόκειται να συνέλθει σε συνεδρίαση, προφανώς για το ίδιο θέμα, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, αν και με απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου οι κομματικές οργανώσεις έχουν διαλυθεί, οπότε είναι αβέβαιο αν θα υπάρξει απαρτία…!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στη σύσκεψη των συνεργατών της Νάντιας Γιαννακοπούλου δημιουργήθηκε και ένα φραστικό επεισόδιο, μεταξύ του Μιχάλη Σούμπλη και του Γιάννη Αργυράκη. Ο πρώτος εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος και τόνισε πως η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία πρέπει να στοχεύει στην εκλογή και δεύτερου βουλευτή. Ο Γιάννης Αργυράκης αντέδρασε, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, κάπως απαξιωτικά και υποστήριξε ότι οι υπερφίαλοι στόχοι δεν πείθουν τους ψηφοφόρους, αντίθετα τους απομακρύνουν από το κόμμα.
Πάντως, όλα τα στελέχη που στηρίζουν τη Νάντια Γιαννακοπούλου εμφανίστηκαν πρόθυμα να μπουν στη μάχη ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο θετικό γίνεται, ενώ υπάρχει η πεποίθηση ότι ανάλογο αγώνα θα δώσουν τα γραφεία όλων των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 6ης Μάη.
Στ.Μ.