Τρίτη, 22 Μαϊος 2012 16:20

Νεκροί δύο νέοι σε φοβερό τροχαίο στο Ασπρόχωμα τις πρώτες πρωινές ώρες

Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους οι δύο νέοι Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους οι δύο νέοι

ΠΟΡΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
Δύο νέους ανθρώπους, οι οποίοι βρήκαν ακαριαίο θάνατο σε σφοδρότατη σύγκρουση στην έξοδο της Καλαμάτας, στο Ασπρόχωμα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, θρηνεί η μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Πρόκειται για τον 23χρονο Νίκο Μαλεύρη (από τη Σκάλα) και τον 24χρονο Γιώργο Φουρναράκο.

Οι δύο νέοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, το οποίο κινούμενο προς τον κόμβο του Ασπροχώματος ξέφυγε από την πορεία του στο ύψος της γέφυρας πριν από τον ΟΑΕΔ, ακολούθησε μια τρελή πορεία εκτός ελέγχου, χτύπησε στην αντλία παλιού βενζινάδικου και ακολούθως σε οικίσκο επιχείρησης αγροτικών εφοδίων. Οι επιβαίνοντες ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια, ύστερα από μεγάλες προσπάθειες των ανθρώπων του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής.
Εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο κινούνταν με αρκετά μεγάλη ταχύτητα, ωστόσο στο συγκεκριμένο σημείο έχουν σημειωθεί και άλλες φορές θανατηφόρα τροχαία, γι' αυτό επιβάλλεται να γίνουν παρεμβάσεις που θα περιορίσουν τον κίνδυνο.