Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012 03:09

Ο Στέλιος Μάλαμας στον Πέτρο Τατούλη για το δρόμο του Ελαιοχωρίου

Στέλιος Μάλαμας, πρόεδρος Ελαιοχωρίου Στέλιος Μάλαμας, πρόεδρος Ελαιοχωρίου

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ 
ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνεχίζουν οι κάτοικοι του Ελαιοχωρίου το μεγάλο αγώνα τους προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και να προωθήσουν επιτέλους τη βελτίωση του δρόμου που συνδέει την εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης με το χωριό, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ επικίνδυνη κατάσταση. Έτσι χθες επισκέφθηκαν τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, στην Τρίπολη.

Πριν από δύο μήνες περίπου, σχεδόν σύσσωμο το χωριό κατέβηκε στην Καλαμάτα και διαμαρτυρήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο για την κατάσταση του δρόμου, σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση, λόγω της αντιπαράθεσης του προέδρου του Ελαιοχωρίου, Στέλιου Μάλαμα, με το δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος πάντως έδωσε κάποιες διαβεβαιώσεις για άμεσες παρεμβάσεις, που όμως δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη.
Τον Πέτρο Τατούλη επισκέφθηκαν χθες ο πρόεδρος του χωριού και οι εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής, που συγκροτήθηκε με απόφαση της συνέλευσης του χωριού, Δημήτρης Ξανθάκης, Παναγιώτης Μπούνας και Μαρίνος Τούντας.
Σε δηλώσεις του ο Στέλιος Μάλαμας τόνισε ότι με μεγάλη ευχαρίστηση διαπίστωσε πως ο περιφερειάρχη γνώριζε πάρα πολύ καλά το πρόβλημα που υπάρχει και διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια θα ανταποκριθεί και σύντομα θα προκηρύξει τη βελτίωση του δρόμου, στον οποίο έχει σημειωθεί και δυστύχημα. Επίσης, είπε στους εκπροσώπους του Ελαιοχωρίου ότι σύντομα θα επισκεφθεί ο ίδιος το χωριό.
Τέλος, ο Στέλιος Μάλαμας ευχαρίστησε θερμά τη θεματική αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου και τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά, για το ενδιαφέρον που δείχνουν.
Στ.Μ.