Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 18:41

Και δεύτερη περίπτωση κλοπής ιδιωτικής γης αποκαλύπτει ο Γιώργος Μπέζος

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΡΝΑ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ
Το ονοματεπώνυμο γυναίκας που ισχυρίζεται ότι και δική της γη, στην Αρκαδία, έχει περάσει με παράνομα συμβόλαια σε άλλη ιδιοκτησία προκειμένου να γίνει η εγκατάσταση μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Γιώργος Μπέζος (διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας). Με προηγούμενες καταγγελίες έχει δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία για την ανάλογη κλοπή έκτασης 65 στρεμμάτων της οικογένειάς του. Ο Γιώργος Μπέζος μιλάει για «αλητείες», «εγκλήματα», καλεί τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη να παραιτηθεί και αναγγέλλει ότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις κλοπής ξένης ιδιοκτησίας και θα τις δημοσιοποιήσει τις επόμενες ημέρες…

Ειδικότερα, ο Γιώργος Μπέζος σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook καταγγέλλει: «ΑΙΣΧΟΣ!!!ΤΑΤΟΥΛΗ & ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ!! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ!!!

Αγαπητοί μου φίλοι, σήμερα βγάζουμε για 1η φορά με επίσημα στοιχεία ότι το θέμα με την μεγάλη απάτη στις αγοραπωλησίες γης επεκτείνεται και σε άλλες ιδιοκτησίες στην χωροθετημένη περιοχή 310 στρεμμάτων στην Παλιόχνη. Αυτό που έλεγα και τις προυγούμενες ημέρες.

Πρόκειται για την καταπάτηση και ουσιαστικά "κλοπή" 25 στρεμμάτων της οικογένειας Ορσαλίας Μπαρδαβίλλια-Σιαμπή (παπαδιάς). Χρησικτησία επικαλούνται και εδώ οι αλήτες!!!

ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!!

Οι άθλιοι τύποι υπέγραψαν εν αγνοία της οριστικό συμβόλαιο. Τους έχει πάει στο δικαστήριο από το 2013, έχει έρθει η υπόθεση να συζητηθεί στο ακροατήριο 3 φορές (η πιο πρόσφατη τον προυγούμενο μήνα και πήρε νέα αναβολή για τον 12ο του 2018) γιατί αυτοί εσκεμμένα δεν εμφανίζονται πουθενά. Διότι ο στόχος τους είναι να υπογράψουν πρώτα την σύμβαση του έργου, να μπουκάρουν μέσα με τις μπουλντόζες και τα μηχανήματά τους, να κάνουν το έργο και μετά ας εκδικασθεί η υπόθεση. ΑΛΗΤΕΣ!!!

Και ρωτάω το Τατούλη και το Γιαννακούρα, τι προτίθεστε να κάνετε μ' όλα αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ;;

Και λεέι ο Τατούλης "δεν ξέρω τι έχει κάνει η εταιρία" ενώ ο Γιαννακούρας που κατάγεται κιόλας από την περιοχή λέει "δεν μ' ενδιαφέρουν οι ιδιοκτησίες, μ' ενδιαφέρει ΜΟΝΟ να γίνει το έργο". Ο άνθρωπος που λέει ότι αγαπάει το τόπο του και φέρνει εκεί τα σκουπίδια. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΌΧΙ ΑΥΡΙΟ...

Είπαμε δεν θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ ΌΡΘΙΟ!!!!!

ΥΣ. 1ον. Σας πληροφορώ ότι υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις ιδιοκτητών που θα βγουν τις επόμενες ημέρες....

2ον. Ο Τατούλης είπε προχθές ότι θα κάνει ρήξη με όλο το πολιτικό σύστημα. Το άλλο με το ΤΟΤΟ το ξέρετε;;;;;».
Στ.Μ.