Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 15:15

Πατσαρίνος για την πιθανή παρακολούθηση Αλειφέρη: Έρευνα σε κάθε κατεύθυνση

Ο Νίκος Πατσαρίνος και η περιφερειακή σύμβουλος Στέλλα Καρλαύτη Ο Νίκος Πατσαρίνος και η περιφερειακή σύμβουλος Στέλλα Καρλαύτη

ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ3

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ-ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
Αιχμές για τη στάση του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και της αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου, όσον αφορά την αντίδρασή τους σχετικά με την πιθανή παρακολούθηση της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη, στο γραφείο της οποίας φέρεται ότι βρέθηκε κοριός, αφήνει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα», Νίκος Πατσαρίνος. Θα περιμέναμε πρώτα να καταγγείλουν το γεγονός και να ζητήσουν να γίνει έρευνα σε βάθος και προς κάθε κατεύθυνση, σχολιάζει χαρακτηριστικά για τον Πέτρο Τατούλη και τη Ντίνα Νικολάκου ο Νίκος Πατσαρίνος…

Ειδικότερα, σε γραπτή του δήλωση ο Νίκος Πατσαρίνος σημειώνει: «Ζούμε ένα γεγονός πρωτάκουστο, πρωτόγνωρο, απαράδεκτο και καταγγελτέο στο χώρο της δημόσιας διοίκησης, και ιδιαίτερα της τοπικής αυτοδιοίκησης, που μας θυμίζει παλιές ανεπιθύμητες εποχές. Αναμένουμε το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας και πιστεύουμε ότι πρέπει να κινηθεί σε βάθος και προς κάθε κατεύθυνση.

Θα περιμέναμε βέβαια από την πολιτική ηγεσία, και ιδιαίτερα από τον συγκεντρωτικό κ. Τατούλη, που «γνωρίζει» και «ελέγχει» (όπως επανειλημμένα έχει πει) οτιδήποτε γίνεται στην Περιφέρεια, και από τη λαλίστατη κα Νικολάκου, πρώτα να καταγγείλουν το γεγονός και να ζητήσουν να γίνει έρευνα σε βάθος και μετά να ασχοληθούν με επιμέρους θέματα. Όμως αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά πως τους διαφεύγει η ουσία.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τη δημοκρατία, για τη διαφάνεια, για τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλα τα συλλογικά όργανα της Περιφέρειας, και προπάντων στην καθημερινή της λειτουργία σε όλους τους χώρους εργασίας. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα».