Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 17:24

“Παραμύθι” η παρακολούθηση της Ελένης Αλειφέρη, ισχυρίζεται η Εκτελεστική Επιτροπή

από παλιότερη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής από παλιότερη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής

ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ3

“ΚΑΚΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΛΕΚΤΑΝΗ|” 
Πληροφορίες από τα αποτελέσματα της έρευνας για την υπόθεση της πιθανής παρακολούθησης της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη, στο γραφείο της στο Διοικητήριο, επικαλείται η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία με ανακοίνωσή της μιλάει για “κακοσχεδιασμένη πλεκτάνη που καταρρέει εκκωφαντικά” και καλεί ξανά την αντιπεριφερειάρχη να παραιτηθεί “ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους πολίτες”...

Ειδικότερα στην ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής σημειώνονται τα εξής, σε κείμενο με τίτλο “Νίκη της Αλήθειας  απέναντι στην προβοκάτσια και την πολιτική παραφροσύνη”: “Οι μέχρι τώρα πληροφορίες από τα αποτελέσματα της έρευνας των Αρμόδιων Αρχών για τον περιβόητο "κοριό που….. βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ΠΕ Μεσσηνίας, αποκαλύπτουν αφενός μεν την υπεύθυνη και σοβαρή στάση της Περιφερειακής Αρχής και της Εκτελεστικής Επιτροπής αφετέρου, δε τη μοναδική και σαφή πρόθεση αυτών που ανέδειξαν το θέμα.

Μια ακόμα κακοσχεδιασμένη, απελπισμένη απόπειρα πολιτικής αυτοσυντήρησης με τη χρήση μη θεμιτών μέσων.

Μια ακόμα κακοσχεδιασμένη πλεκτάνη που καταρρέει εκκωφαντικά μπροστά στην αδιαμφισβήτητη αλήθεια.

Η προβοκάτσια, η πολιτική περιφρόνηση και   η συνωμοσιολογία, δεν κατάφεραν, όπως στόχευαν, να θίξουν τις υπολήψεις προσώπων που έχουν ταχθεί στην υπηρεσία του δημοσίου συμφέροντος, δεν κατάφεραν όπως στόχευαν να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία και τη Διοίκηση της Πελοποννήσου από τα πραγματικά ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας, δεν κατάφεραν όπως στόχευαν να υφαρπάξουν μέσα από σκευωρίες τη «συμπάθεια» της κοινής γνώμης για μικροπολιτικούς και  εκλογικούς και μόνο λόγους.

Η Αλήθεια έλαμψε.

Από την πλευρά μας, με το θεσμικό μας ρόλο ως μέλη της  Εκτελεστικής Επιτροπής Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε και να εγγυόμαστε τη θωράκιση και την ενίσχυση της Δημοκρατίας και των θεσμών, χωρίς να υποχωρούμε στο ελάχιστο απέναντι στις αρχές και στις αξίες μας, τιμώντας την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πολίτες της Πελοποννήσου.

Οφείλουν,  αυτοί που εμπνεύστηκαν το "παραμύθι" και επιχείρησαν με πανικό και αλαζονεία να γίνουν «πρωταγωνιστές» του, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους πολίτες, να εγκαταλείψουν τη θέση ευθύνης που κατέχουν”.