Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 16:35

Αλειφέρη: Η Νικολάκου με έβρισε και με απείλησε, θα πράξω τα νομικώς δέοντα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ 
Ότι η θεματική αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου, την έβρισε και την απείλησε, όπως επίσης απείλησε και υπαλλήλους, καταγγέλλει σήμερα η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, που αναγγέλλει ότι “θα πράξω τα νομικώς δέοντα και διοικητικώς αρμόζοντα για την κα Νικολάκου”. Επιπλέον, η Ελένη Αλειφέρη παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα από αυτή που παρουσίασε χθες η περιφερειακή αρχή. Ειδικότερα, η περιφερειακή αρχή σε ανακοίνωσή της κατήγγειλε ότι η Ελένη Αλειφέρη δεν παραδίδει υπηρεσιακά στοιχεία σε υπαλλήλους, παρακωλύοντας το έργο των υπηρεσιών. Σήμερα η αντιπεριφερειάρχης απάντησε ότι η ίδια είχε ζητήσει από το γραφείο του περιφερειάρχη να ορισθεί υπάλληλος για την παραλαβή αρχείων και πως η ίδια η περιφερειακή αρχή θέτει σε κίνδυνο τα συμφέροντα της Περιφέρειας, έχοντας στερήσει από το γραφείο της κάθε διοικητικό υπάλληλο…

Ειδικότερα, η σημερινή ανακοίνωση της Ελένης Αλειφέρη έχει ως εξής: Στο ψευδές περιεχόμενο του ανυπόγραφου δελτίου τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου  ενημερώνω για τα εξής αληθή:

Με προσωπική μου επικοινωνία ζήτησα από το γραφείο Περιφερειάρχη, να ορισθεί αρμόδια υπάλληλος προκειμένου να  παραλάβει όλα τα σχετικά αρχεία για την διεκπεραίωση των επικείμενων εορταστικών εκδηλώσεων της Μεσσηνίας. Προηγουμένως έγκαιρα με το υπ’ αριθμ πρωτ. 243/30.03.2018 έγγραφό μου είχα ενημερώσει τον κ Περιφερειάρχη και την Διοίκηση της Π.Ε Μεσσηνίας για τον κίνδυνο βλάβης των συμφερόντων της Περιφέρειας από την σκόπιμη αποστέρηση του γραφείου  μου από κάθε διοικητικό υπάλληλο.

Δυστυχώς σε απάντηση  των ανωτέρω ορθών ενεργειών μου για την υπηρέτηση του έργου της Περιφέρειας, προσήλθε στο γραφείο μου η παντελώς αναρμόδια κα Νικολάκου (εκτός και αν έχει πλέον υποκαταστήσει τον Περιφερειάρχη με τη συναίνεση του) η οποία  με τη «γνωστή τοις πάσι» λεκτική πρακτική της προς επίδειξη εξουσίας, έδιδε εντολές για ανορθόδοξες διοικητικά και μη πρακτικώς εφικτές ενέργειες, ενώ συνέχισε υβρίζοντας εμένα και απειλώντας τόσο εμένα όσο και υπαλλήλους, ενώσω ο κος Περιφερειάρχης ευρισκόταν σε παρακείμενο γραφείο.

Δεν θα ακολουθήσω κανέναν στον επιχειρούμενο ευτελισμό  της αυτοδιοίκησης και στην «προσωπική του πολιτική παρακμή».

Εχω καθήκον και υποχρέωση να υπηρετήσω και να προστατεύσω τόσο τους Μεσσηνίους Πολίτες όσο και την υπηρεσιακή δομή της ΠΕ Μεσσηνίας από αυτά τα φαινόμενα παθογένειας.

Είναι γνωστή σε όλους τους πολίτες και θεσμικούς φορείς η καθημερινή μου παρουσία και πρακτική για την υπηρέτηση τους, καθώς επίσης και οι έγγραφες και όχι μόνο, ενέργειες  μου, για την προώθηση και διευκόλυνση του διοικητικού έργου της Περιφέρειας

Κατά τα λοιπά θα πράξω τα νομικώς δέοντα και διοικητικώς αρμόζοντα για την κα Νικολάκου”.