Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 18:52

“Ο άβρακος έβαλε βρακί…” απαντάει η Περιφέρεια για τον Μαντά και τη μήνυσή του

ΥΨΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΤΟΝΟΙ 
Στρατηγική πόλωσης φαίνεται ότι ακολουθεί η περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου και εντείνει την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Περικλή Μαντά και τα “πολιτικά αφεντικά του”, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε νωρίτερα από την Περιφέρεια, ως πρώτο σχόλιο για τη μήνυση και την αγωγή που κατέθεσε ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης κατά του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη…

Η Περιφέρεια απαντά ότι στη δίκη που θα γίνει ο Περικλής Μαντάς “θα βρεθεί προ εκπλήξεως αφού εκεί θα κληθούμε να τα πούμε «όλα»”.

Ειδικότερα η απάντηση της Περιφέρειας έχει ως εξής: “Το κείμενο με το οποίο δημοσιοποιεί την κατάθεση έγκλησης και αγωγής εναντίον του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη δείχνει την πολιτική σύγχυση του κ. Μαντά, ο οποίος, όπως έχουμε ξαναπεί, στη συγκεκριμένη δίκη θα βρεθεί προ εκπλήξεως, αφού εκεί θα κληθούμε να τα πούμε «όλα».

Οι πολίτες της Πελοποννήσου δεν ξεχνούν ότι ο κ. Μαντάς βρέθηκε εκτός της Περιφερειακής αρχής και της «Νέας Πελοποννήσου» την περίοδο της «ανακάλυψης» και της διερεύνησης του κοριού στο γραφείο της κας Αλειφέρη, όπως η ίδια κατήγγειλε.

Στο δικαστήριο ο κ. Μαντάς θα υποχρεωθεί να μιλήσει και όχι να σιωπήσει όπως προτρέπει. Άλλωστε οι ένοχοι σιωπούν, γιατί αυτοί έχουν την ανάγκη να κρυφτούν.

Είναι πολύ καλή η υπηρεσία του προς τα «πολιτικά αφεντικά του», δεν μπορεί ωστόσο να κοροϊδέψει τους πολίτες, οι οποίοι τον έχουν πάρει χαμπάρι. Συνηθίζει άλλωστε ο λαός σε τέτοιες περιπτώσεις να λέει «άβρακος έβαλε βρακί, σε κάθε πόρτα το δειχνε».