Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 19:45

Πολιτική δειλία Τατούλη οι ανακοινώσεις χωρίς την υπογραφή του, απαντάει ο Μαντάς

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ 
Ο πόλεμος ανακοινώσεων με σκληρούς χαρακτηρισμούς και σχόλια συνεχίζεται μεταξύ του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη ή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του περιφερειακού συμβούλου Περικλή Μαντά. Σε απάντηση της τελευταίας ανακοίνωσης της Περιφέρειας, ο Περικλής Μαντάς σε ανακοίνωσή του μιλάει για πολιτική δειλία του περιφερειάρχη, ο οποίος, όπως σημειώνει, εκδίδει συκοφαντικές ανακοινώσεις που σπιλώνουν υπολήψεις χωρίς όμως να τις υπογράφει…

Η ανακοίνωση του Περικλή Μαντά, με τίτλο “Αλήθειες και ψέματα!”, έχει ως εξής:

“Είναι αλήθεια!

Το μόνο που με συνδέει με τον κ. Πέτρο Τατούλη είναι το αρχικό γράμμα του ονόματος μας (Π). Όπως επίσης το μόνο πράγμα που μας συνδέει με τον κ. Νίκο Μπελογιάννη είναι το αρχικό γράμμα του επώνυμού μας (Μ).

Είναι ψέμα!

Όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η μήνυση και η αγωγή που κατέθεσα δεν αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου ως θεσμό, που ακόμη και σήμερα υπηρετώ, αλλά στρέφονται εναντίον του κ. Τατούλη ως φυσικό πρόσωπο.

Κατανοώ ότι έπειτα από 9 χρόνια στη θέση του Περιφερειάρχη, του είναι δύσκολο να αποδεχθεί ότι κι ο ίδιος είναι ένας απλός θνητός όπως όλοι οι Πελοποννήσιοι πολίτες.

Είναι πολιτική παραφροσύνη!

Η προσπάθεια του να με αναμείξει με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, που ξέσπασε επί των «ημερών» του, μια υπόθεση η οποία βρίσκεται ήδη σε τακτική ανακριτική διαδικασία, υποδηλώνει ξεκάθαρα την αδίστακτη πολιτική συμπεριφορά του, που δεν διστάζει για ακόμη μια φορά να σπιλώνει υπολήψεις και ανθρώπους, προκειμένου να εξυπηρετήσει το προσωπικό του αφήγημα.

Είναι ξεκάθαρο!

Θυμίζω στον ίδιο και στους συνεργάτες του ότι ο κ. Τατούλης είναι ο κατηγορούμενος και αυτός έχει κληθεί να υπερασπιστεί τα ψέματά του.

Είναι πολιτικά δειλό!

Από τη σημερινή του συκοφαντική ανακοίνωση να λείπει η υπογραφή του.

 

Περικλής Μαντάς

Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

Πολιτευτής ΝΔ Ν. Μεσσηνίας”