Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 16:28

Τατούλης: Υποδειγματικό το έργο της Οικονομικής Επιτροπής

ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 
Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι η τρίτη στη χώρα, σε ό,τι αφορά τον αριθμό των αποφάσεων που έχει λάβει, ενώ καμία δεν έχει κριθεί ως μη νόμιμη, δήλωσε ο περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, κατά την κοπή της πίτας της Επιτροπής, αναφερόμενος ακόμη στο έργο της σε ό,τι αφορά το διαγωνισμό για τη διαχείριση των απορριμμάτων…

Ειδικότερα, σε σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας σημειώνονται τα εξής: “Την ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες του για το σπουδαίο έργο της Οικονομικής Επιτροπής εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης προς την Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, τα μέλη της και τα στελέχη των υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

«Κάθε συλλογικό όργανο κρίνεται από την αποτελεσματικότητά του» συνέχισε ο Πέτρος Τατούλης και τόνισε «η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται στην τρίτη θέση στη χώρα σε αριθμό αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής, χωρίς μάλιστα να έχει κριθεί μη νόμιμη κάποια της απόφαση όπως συμβαίνει σε άλλες Περιφέρειες. «Χωρίς την πολύτιμη εργασία των υπηρεσιών μας δεν θα το είχαμε επιτύχει».

Ο Περιφερειάρχης εξήρε επίσης τον τρόπο διαχείρισης του έργου της Οικονομικής Επιτροπής, το οποίο αποτελεί υπόδειγμα χρηστής διαχείρισης και προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος, ειδικά σε ότι αφορά το έργο ΣΔΙΤ της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, που έχει αποτελέσει πλέον το μοντέλο που ακολουθούν οι Οικονομικές Επιτροπές των λοιπών Περιφερειών”.