Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 14:48

Ο Ηλίας Γεωργόπουλος υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
Την υποψηφιότητα του Ηλία Γεωργόπουλου, επιτίμου επιθεωρητή αστυνομίας νοτίου Ελλάδας, πρώην Αστυνομικού Διευθυντή Μεσσηνίας και Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, με το συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος” στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης…

«Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου για τη συμμετοχή στο συνδυασμό μας του Ηλία Γεωργόπουλου, μια σπουδαίας προσωπικότητας με ήθος, ακεραιότητα χαρακτήρα, σημαντική εμπειρία και συνεισφορά στην Πελοπόννησο. Είναι βέβαιο ότι με την παρουσία του θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθειά μας στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Γεωργόπουλος δήλωσε «θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια ώστε με όλες μου τις δυνάμεις να συνεισφέρω μαζί με τον Πέτρο Τατούλη και το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο καλό της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, “ο κ. Ηλίας Γεωργόπουλος είναι Επίτιμος Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος έχει το βαθμό του Αντιστρατήγου εν αποστρατεία, διετέλεσε Διοικητής σε Αστυνομικές μονάδες σε Δωδεκάνησα, Ηλεία και Μεσσηνία. Υπηρέτησε τελευταία ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ως Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, απ’ όπου και αποστρατεύτηκε”.