Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 21:29

Ταυτισμένος με τον πολιτικό καιροσκοπισμό ο Γιώργος Δέδες, απαντά η Ντίνα Νικολάκου

ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ 
Σε υψηλούς τόνους και με χαρακτηρισμούς απάντησε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου, στη γραπτή δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη, Γιώργου Δέδε, σχετικά με την ακύρωση των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου για τις απαλλοτριώσεις για τις μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων της ΤΕΡΝΑ. Μεταξύ άλλων η θεματική αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι ο Γιώργος Δέδες είναι ταυτισμένος με τον πολιτικό καιροσκοπισμό…

Ειδικότερα, η γραπτή απάντηση της Ντίνας Νικολάκου στον Γιώργο Δέδε έχει ως εξής: «Είναι τουλάχιστον πολιτικά ανήθικο για τον κ. Δέδε να επιχειρεί να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά μια τυπική διοικητική απόφαση απλά και μόνο για να δηλώσει την παρουσία του στο δημόσιο διάλογο ως υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Είναι πολιτικό θράσος μάλιστα να προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να δείξει απέναντι στους πολίτες την πίστη του στις θεσμικές διαδικασίες, τη στιγμή που ο ίδιος είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την υστέρηση της Κορινθίας κατά τη θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης.

Είναι επίσης πολιτικό θράσος γιατί εγκατέλειψε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου μετά την ήττα του από τον κ. Τατούλη, μη σεβόμενος την ψήφο των πολιτών, και πρόδωσε την εμπιστοσύνη όσων πολιτικά τον πίστεψαν για να γίνει ο εκλεκτός της Κυβέρνησης Σύριζα για Γενικός Γραμματέας.

Οι πολίτες δεν ξεχνούν την αναποτελεσματικότητα και την πολιτική αφερεγγυότητα του κ. Δέδε και δικαίως τον έχουν ταυτίσει με τον πολιτικό καιροσκοπισμό.

Σε ότι αφορά το έργο των απορριμμάτων αποτελεί πρότυπο νομιμότητας και διαφάνειας και αυτό το πιστοποιούν τα ανώτερα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, όπως είναι το Ελεγκτικό Συνέδριο και το Συμβούλιο της Επικρατείας».