Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 12:59

Γιάννης Ζουζούνης και Αντώνης Καρατζάς υποψήφιοι με τον Γιάννη Μπουντρούκα

Γιάννης Ζουζούνης, Αντώνης Καρατζάς Γιάννης Ζουζούνης, Αντώνης Καρατζάς

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
Δύο ακόμη υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους  στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, επικεφαλής του συνδυασμού “Πελοποννησιακή Συμμαχία”, Γιάννης Μπουντρούκας. Είναι ο Γιάννης Ζουζούνης από την Κορώνη και ο Αντώνης Καρατζάς από τους Γαργαλιάνους…

Επιπλέον ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιάννης Μπουντρούκας, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Μιχάλη Κυριακουλάκου από το Γύθειο της Λακωνίας.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, “επιβεβαιώνεται καθημερινά η ανοδική πορεία της "Πελοποννησιακής Συμμαχίας" στην κοινωνία της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Καταξιωμένοι επαγγελματίες, επιστήμονες, αγρότες και απλοί πολίτες συστρατεύονται στην κοινή προσπάθεια για αλλαγή πλεύσης της Περιφέρειας. Με στόχο την ανάπτυξη στην πράξη ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας συνεχίζει με αμείωτη ένταση την προσπάθειά του να συγκροτήσει το καλύτερο δυνατό ψηφοδέλτιο σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου. Σήμερα ανακοινώνονται τρεις νέες υποψηφιότητες οι οποίες θα βοηθήσουν σημαντικά στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαίου. Ο επικεφαλής της "Πελοποννησιακής Συμμαχίας" Γιάννης Μπουντρούκας καλωσορίζει τα τρία νέα στελέχη στην παράταξη και τους εύχεται καλή επιτυχία και καλό αγώνα. Οι τρεις νέοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Γιάννη Μπουντρούκα είναι οι εξής:

ΖΟΥΖΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Από την Κορώνη Μεσσηνίας, Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής

ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, Ιδιωτικός υπάλληλος

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Από το Γύθειο Λακωνίας, ΔΟΚ  Αξιωματικός Μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού.