Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 16:54

Μητσοτάκης για Νίκα, Νίκας για Μητσοτάκη στη Σπάρτη

"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ" 
“Εν τούτω νίκα” ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, χθες στην ομιλία του στη Σπάρτη, θέλοντας να δείξει ότι η επιλογή του Παναγιώτη Νίκα ως υποψήφιου περιφερειάρχη της Ν.Δ. στην Πελοπόννησο είναι επιλογή νίκης. Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Νίκας τόνισε ότι είναι ανάγκη για τον τόπο να αλλάξει, στις ερχόμενες εκλογές, και η κυβέρνηση και η περιφερειακή αρχή…

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού του Παναγιώτη Νίκα, “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”, για τη χθεσινή κομματική εκδήλωση, “στη Σπάρτη παρευρέθηκε ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες, Πέμπτη (04/04), όπου πραγματοποιήθηκε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση υποδοχής του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο χαιρετισμό του προς τον Πρόεδρο και τους συγκεντρωμένους Σπαρτιάτες και Λάκωνες, ο Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε στα πολλά και σοβαρά προβλήματα της ξεχασμένης από την κυβέρνηση και τον απερχόμενο Περιφερειάρχη, Λακωνίας καθώς και στην αναγκαιότητα για αντιστροφή της κατάστασης με φιλελεύθερη κυβέρνηση και αλλαγή της περιφερειακής ηγεσίας.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να υπάρξει πανστρατιά για νίκες σ’ όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ΝΙΚΗΣ στις περιφερειακές εκλογές με σύνθημα «ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ».

Μετά το τέλος των ομιλιών, ο Πρόεδρος επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο», που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Σπάρτης, όπου είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος!”.