Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 18:55

Ο Πέτρος Τατούλης καλεί σε τηλεμαχία τους συνυποψηφίους του

ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 
Οι αντιπολιτευόμενοι μπορεί να λένε ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, έδωσε χθες το βράδυ διακαναλική συνέντευξη Τύπου σε δημοσιογράφους και κανάλια που είναι άγνωστο με ποια κριτήρια επιλέχτηκαν, από την άλλη όμως ο Πέτρος Τατούλης στη συνέντευξή του αυτή απεύθυνε κάλεσμα στους συνυποψηφίους του να προσέλθουν σε τηλεμαχία, με δημοσιογράφους που θα επιλέξουν οι ίδιοι και έχοντας δίπλα τους και τους συμβούλους τους αν θέλουν…

Σε δελτίο Τύπου της παράταξης του Πέτρου Τατούλη “Νέα Πελοπόννησος” σημειώνονται σχετικά με τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες: “«Ένα είναι το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών. Να αποφασίσουμε που θα πάει ο τόπος. Μπροστά ή πίσω; Να αποφασίσουμε ποιος θέλει και μπορεί να προσφέρει αυτήν την προοπτική στον τόπο. Η Περιφέρεια θα πάει μπροστά το δρόμο που ήδη έχουμε χαράξει ή θα γυρίσει πίσω στη λογική ενός μικρού θεσμού ή μιας αδύναμης Νομαρχίας;» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της διακαναλικής του συνέντευξης την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019.

«Καλώ τους υποψήφιους Περιφερειάρχες σε ένα debate ελεύθερης κουβέντας μεταξύ μας, με την παρουσία των δημοσιογράφων που αυτοί θα επιλέξουν, με ότι κιτάπια θέλουν να έχουν στα χέρια τους, με όσους συμβούλους θέλουν να έχουν δίπλα τους, να κάνουμε μια ελεύθερη κουβέντα για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον πολίτη, την κοινωνία, τη δημοκρατία, την οποία όλοι μας υπηρετούμε, πολιτικοί, μέσα ενημέρωσης, δημοσιογράφοι» δήλωσε ακόμα ο Πέτρος Τατούλης.       

Τον προβληματισμό του εξέφρασε επίσης ο Περιφερειάρχης για τη στάση των λοιπών υποψηφίων Περιφερειαρχών σε σχέση με την εξωστρέφεια. «Με απασχολεί συνεχώς όταν τους βλέπω να μην έχουν σχέση με τον εξωτερικό παράγοντα, σε μια περίοδο που η εξωστρέφεια αποτέλεσε τη μεγάλη δυναμική αναγνώριση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Όταν αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ και κανένας τους δεν έχει καμία εμπειρία. Εμείς αυτά τα χρόνια ενισχύσαμε διαρκώς το διεθνές κύρος της Πελοποννήσου, δημιουργώντας ένα ειδικό βάρος για την περιφέρεια μας. Με αυτόν τον τρόπο μόνο μπορούμε να εδραιώσουμε επενδυτικό ενδιαφέρον και να κάνουμε κινήσεις, όπως η ίδρυση της πρώτης Περιφερειακής Τράπεζας στη χώρα»”.