Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 04:10

Η Μαρία Σταυροπούλου από την Πολεοδομία της Πύλου υποψήφια με τον Πέτρο Τατούλη

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
Και νέα υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα Πελοπόννησος”, Πέτρος Τατούλης. Είναι η Μαρία Σταυροπούλου, προϊσταμένη των τεχνικών έργων, της πολεοδομίας και του περιβάλλοντος στο Δήμο Πύλου-Νέστορος…

“Με ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζω στη Νέα Πελοπόννησο τη Μαρία Σταυροπούλου, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθειά μας στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο. Η πολύτιμη εμπειρία της στη δημόσια διοίκηση και η συνεισφορά της στην υλοποίηση σημαντικών έργων θα αποτελέσει εφόδιο για την προσπάθειά μας. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα» δήλωσε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης,  ενώ η Μαρία Σταυροπούλου σημείωσε: “Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Με όλες μου τις δυνάμεις θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ως επιβράβευση του έργου του Πέτρου Τατούλη στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο και θα αγωνιστώ μαζί του για έναν καλύτερο, πιο δυναμικό αναπτυξιακό ρόλο της Πελοποννήσου, καθώς επίσης για την Ευρωπαϊκή της προοπτική”.  

Σύμφωνα με το βιογραφικό που ανακοίνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Μαρία Σταυροπούλου είναι αρχιτέκτων μηχανικός και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων.

Είναι Διευθύντρια των Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Πύλου – Νέστορος και Υπεύθυνη Ασφαλείας Λιμένος Πύλου. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.