Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 03:03

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Μπουντρούκας έθεσε ως στόχο το δεύτερο γύρο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
“Κάποιοι προβάρουν κοστούμια για το δεύτερο γύρο αλλά εμείς θα τους χαλάσουμε τα σχέδια” είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιάννης Μπουντρούκας, στην ομιλία που έκανε το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, όπου παρουσιάστηκε ο συνδυασμός του. Ο Γιάννης Μπουντρούκας λοιπόν τόνισε ότι ο συνδυασμός του μπορεί να είναι μεταξύ των δύο πρώτων στις εκλογές της 26 Μάη και κάλεσε τον κόσμο, που είχε γεμίσει το Πνευματικό Κέντρο, να στηρίξει την προσπάθεια του ψηφοδελτίου του, “Πελοποννησιακή Συμμαχία”. Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος…

...έκανε ομιλία για το διακύβευμα των εκλογικών αναμετρήσεων του Μαΐου και συγκεκριμένα τόνισε ότι τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος πρέπει να δώσουν παντού τη μάχη ώστε το ΚΙΝ.ΑΛ. να αναδειχθεί η δύναμη που θα επιβάλει προοδευτικές πολιτικές, απέναντι στις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, κόμματα τα οποία υπογράμμισε ότι αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ανέφερε δε κατηγορηματικά ότι, σύμφωνα και με την απόφαση του πρόσφατου συνεδρίου, το ΚΙΝ.ΑΛ. δεν πρόκειται να αποτελέσει το βολικό συμπλήρωμα ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να εξασφαλίσουν πλειοψηφία για να συγκροτηθεί κυβέρνηση.

Τον Γιάννη Μπουντρούκα και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη προσφώνησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Λαμπίρης, ενώ χαιρετισμό έκανε ο γραμματέας της Ν.Ε. Δημήτρης Ανδριανόπουλος.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο πρώην βουλευτής και πρώην υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς, οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος Μενέλαος Γερονικολός,  Παναγιώτης Αλευράς και Γιάννης Διονυσόπουλος.

Στ.Μ.