Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 10:35

Θ. Πετράκος:«Θα είμαστε η φωνή των αγωνιζόμενων πολιτών»

ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
«Δύσκολη, αλλά ωραία μάχη» χαρακτήρισε αυτή των περιφερειακών εκλογών ο Θανάσης Πετράκος, υποψήφιος Περιφερειάρχης με τον συνδυασμό ‘Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου’, που παίρνει ποσοστό 2,8% στο 98,97% της ενσωμάτωσης, καταλαμβάνοντας δύο έδρες...

Σε δήλωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα της προχθεσινής κάλπης, ο Θανάσης Πετράκος, μεταξύ άλλων, δεσμεύτηκε να είναι η παράταξή του «στο Περιφερειακό Συμβούλιο η φωνή των κινημάτων των αγωνιζόμενων πολιτών». Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Πετράκου έχει ως εξής:
«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους πολίτες που, ανεξάρτητα από ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση, μας εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσουμε, στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, επιβραβεύοντας τη συνέπεια, τη σταθερότητα και την αγωνιστικότητά μας για τα προβλήματα της Πελοποννήσου και των πολιτών της όλα αυτά τα χρόνια.
Δεσμευόμαστε:
Να συνεχίσουμε να πορευόμαστε, όπως μέχρι σήμερα, στον δημόσιο βίο.
Να είμαστε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η φωνή των κινημάτων των αγωνιζόμενων πολιτών. 
Να αναπτύξουμε πρωτοβουλίες, έτσι ώστε μαζί με τους πολίτες και άλλες περιφερειακές δυνάμεις, με τις οποίες μπορούμε να συμπορευτούμε μετεκλογικά, να δίνουμε τη μάχη για να αποτρέπουμε δυσμενείς εξελίξεις και να επιβάλουμε θετικές λύσεις για τα  συμφέροντα των πολιτών ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των κυρίαρχων δυνάμεων του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού αλλά και όλους και όλες τους φίλους-ες  της ‘Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου’ που δώσαμε με μεγάλη συντροφικότητα και αυταπάρνηση αυτή την δύσκολη αλλά ωραία μάχη. Η ‘Αγωνιστική Συνεργασία  Πελοποννήσου’ ήρθε για να μείνει και  θα συνεχίσει  να λειτουργεί  συλλογικά και δημοκρατικά, για να είναι ο αγώνας της αποτελεσματικός για τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων».