Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 07:51

Π.Νίκας: Χαίρομαι για τη συνεργασία του Ι.Μπουντρούκα μαζί μας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
Την ικανοποίησή του διατυπώνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, για τη συνεργασία της παράταξης του Γιάννη Μπουντρούκα, που στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ, με την περιφερειακή αρχή. Ο Παναγιώτης Νίκας σημειώνει ότι ελπίζει πως το παράδειγμα του Γιάννη Μπουντρούκα θα βρει και άλλους μιμητές, θα ακολουθήσουν δηλαδή και άλλες συνεργασίες με την περιφερειακή αρχή…

Ειδικότερα, σε γραπτή δήλωση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα, για τη συνεργασία του κ. Μπουντρούκα, σημειώνονται τα εξής: “Ειλικρινά, χαίρομαι για τη δημόσια τοποθέτηση του συνδυασμού “Πελοποννησιακή Συμμαχία” και του επικεφαλής του κ. Γιάννη Μπουντρούκα για τη συνεργασία μαζί μας.

Και χαίρομαι γιατί η Περιφέρειά μας έχει ανάγκη από συσπείρωση, συναίνεση, συναντίληψη και κοινόν αγώνα για την αντιμετώπιση των οξύτατων προβλημάτων που αντιμετωπίζει σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα δε στα θέματα επιχειρηματικότητας, ανταγωνιστικότητας και καινοτομίας.

Είναι προφανές πως από τη δική μας πλευρά αντιμετωπίζουμε με σεβασμό την αυτονομία, τις ιδεολογικές αναφορές και την ανεξάρτητη πορεία του εν λόγω συνδυασμού, όπως και το δικαίωμα στη διαφοροποίησή του, εκτός και εντός Περιφερειακού Συμβουλίου, όταν ή όποτε κρίνει αυτό ως αναγκαίο.

Η δημόσια τοποθέτηση του κ. Μπουντρούκα, η εμπειρία του στα θέματα επιχειρηματικότητας και το γνωστό ήθος του βοηθούν την Περιφέρεια, την ανάπτυξη και την προοπτική της.

Ελπίζουμε αυτή τη στάση και αυτό το παράδειγμα να βρει μιμητές, για το καλό όλων μας”.