Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 20:49

Αργκό από Νίκα σε Τατούλη: “Εννιά χρόνια σε λούζω κυριολεκτικά”...

“ΧΟΡΕΥΕΣ ΕΔΩ ΕΝΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΕΛΟΣ” 
“Σε λούζω κανονικά” είπε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, στον τέως περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου. Αν ο κ. Νίκας βάζει και ...σαμπουάν δεν το είπε κατά τη συνεδρίαση του οργάνου, γιατί μετά το ....“λούσιμο” βρήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης. Από την πλευρά του ο κ. Τατούλης μίλησε για επίθεση που του εξαπέλυσε ο κ. Νίκας με “φασιστικό τρόπο” και αποχώρησε με την παράταξή του από τη συνεδρίαση…

Την αφορμή για τον τσακωμό με τους συγκεκριμένους όρους έδωσε αίτημα του Πέτρου Τατούλη να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο εκτός ημερησίας διάταξης σοβαρό πρόβλημα βατότητας που υπάρχει στο χωριό Κώμη του Δήμου Τρίπολης, όπου κτηνοτρόφοι δυσκολεύονται να προσεγγίσουν τις εγκαταστάσεις τους. 

Αρχικά ο περιφερειάρχης κ. Νίκας εξέφρασε τη θέση ότι είναι πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίστεί από το Δήμο, ενώ στη συνέχεια είπε ότι θα γίνουν συνεννοήσεις με τη δημοτική αρχή Τρίπολης και το θέμα θα έρθει στη μεθεπόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. 

Κάποια στιγμή ο κ. Νίκας αναφέρθηκε στην κατάσταση που αντιμετωπίζει στην Περιφέρεια, καθώς επανέλαβε ότι δεν υπάρχει τίποτα να παραλάβει, ενώ ο κ. Τατούλης φώναζε από το έδρανό του “ντροπή”. 

Τότε ο κ. Νίκας είπε: “Εννιά χρόνια σε λούζω, σε λούζω κυριολεκτικά, σταμάτα. Σε ξέβρασε το κεντρικό πολιτικό σύστημα και ήρθες εδώ πέρα και ήσουν επιζήμιος, για την Αρκαδία ιδιαίτερα. Μη κουνάς το χέρι σε μένα. Σε ξέρω πολύ καλά. Χόρευες εδώ εννέα χρόνια, τέλος. Αστα αυτά που ήξερες. Ανακάτεψες όλο το σύστημα”. 

Επίσης ο κ. Νίκας είπε ότι “δεν έχουμε παραλάβει ακόμα. Πρέπει να ξέρετε ότι προσπαθούμε για να παραλάβω. Να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε από οικονομική άποψη. Εμείς εκλεγήκαμε από τον απλό κόσμο και από τους απλούς ανθρώπους. Αυτοί μας στήριξαν”. 

Η απάντηση του κ. Τατούλη ήταν, ενώ είχε βγει από την αίθουσα ο περιφερειάρχης: “Θέλω να μιλήσω να μιλήσω για το φασιστικό τρόπο και το φασιστοειδές περιεχόμενο της επίθεσης του περιφερειάρχη. Ενός ακριβώς τρόπου που δεν δικαιώνει τίποτα άλλο παρά την άποψη το πόσο εξαιρετικά έρπει προς ακραίες αντιλήψεις και στάσεις. Ας είναι χαρούμενος, δεν κέρδισε τις εκλογές, τον φέρανε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”.