Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 18:44

Γερονικολός: Να παραιτηθεί ο κ. Μπουντρούκας εάν επιμένει να συμπράξει με τον κ. Νίκα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γιάννης Μπουντρούκας κατέβηκε υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου χάρη στην υποστήριξη που είχε από το Κίνημα Αλλαγής, το οποίο τον πήρε από το χέρι και του βρήκε υποψήφιους για τα ψηφοδέλτιά του, τονίζει το μέλος της Κεντρικής Επιτορπής του ΚΙΝΑΛ, Μενέλαος Γερονικόλος και ζητάει την παραίτησή του εάν επιμείνει στη σύμπραξη με τον περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας, Παναγιώτη Νίκα. Ο Μενέλαος Γερονικολός, υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στη Μεσσηνία, τόνισε ότι δεν μπορεί ο Γιάννης Μπουντρούκας να χαλάει την εικόνα που θέλει να περάσει το Κίνημα Αλλαγής, ότι είναι απέναντι στη δεξιά, απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και να συνεργάζεται με τον περιφερειάρχη που επέλεξε η Ν.Δ. Παναγιώτη Νίκα. Τις δηλώσεις έκανε το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό “Focus 99,6”, στην εκπομπή “Φωνή βοώντος…” με τον Σταύρο Μαρτίνο…

Ο Μενέλαος Γερονικολός ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ότι ο Γιάννης Μπουντρούκας “δεν είχε ζητήσει μόνο τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ, εμείς τον είχαμε πάρει από το χέρι, το ΚΙΝΑΛ τον πήρε από το χέρι γιατί δεν είχε τη δυνατότητα να φτιάξει ψηφοδέλτιο σε οποιαδήποτε περιοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Όλα τα ψηφοδέλτια έγιναν με τη συνδρομή του ΚΙΝΑΛ και μόνο. Είναι ζήτημα σε όλη την Περιφέρεια από τις προσωπικές του σχέσεις και τις προσωπικές του γνωριμίες να μπορούσε να βρει πέντε-έξι υποψήφιους”. 

“Εγώ είμαι 100% κατά της οποιασδήποτε θέσης μπορεί να πάρει ο κ. Μπουντρούκας στην περιφερειακή αρχή. Νομίζω ότι χαλάει την εικόνα που προσπαθούμε να περάσουμε ότι είμαστε απέναντι στη Ν.Δ., απέναντι στη δεξιά. Μην ξεχνάμε ότι ο κ. Νίκας είναι μια επιλογή της Ν.Δ.” είπε επίσης ο Μενέλαος Γερονικολός. 

“Θεωρώ ότι αν επιμείνει ο κ. Μπουντούκας σε αυτή του την απόφαση θα πρέπει να παραιτηθεί. Δεν έχει καμία δικαιοδοσία, εφόσον το κόμμα έχει συγκεκριμένη απόφαση, να πάει να συμπράξει με τον κ. Νίκα” είπε τέλος ο κ. Γερονικολός, σημειώνοντας ακόμη ότι ένας αυτοδιοικητικός, μια αυτοδιοικητική παράταξη μπορεί μια χαρά να δείξει την αξία της στην αντιπολίτευση. 

Στ.Μ.