Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 13:35

Για συναλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ-Γιώργου Δέδε με τη Χρυσή Αυγή μιλούν Πετράκος και Δρούγκας

Γιώργος Δέδες

Γιώργος Δέδες

ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
Η παράταξη του Γιώργου Δέδε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η οποία περιγράφεται ως παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε σε συναλλαγή με την παράταξη της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να κερδίσει τη ψήφο της και να βγάλει έναν επιπλέον αντιπρόσωπο στην Ένωση Περιφερειών  Ελλάδας, υποστηρίζουν σε γραπτή τους δήλωση ο επικεφαλής της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου” Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας. Τονίζουν ότι είναι υποκριτικός ο αντιφασισμός του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησε όπως η Νέα Δημοκρατία στο Δήμο Καλαμάτας που συναλλάσεται με τη Χρυσή Αυγή…

Ειδικότερα η γραπτή δήλωση, με τίτλο «Συναλλαγή ΣΥΡΙΖΑ (Δέδε) με Χρυσή Αυγή στο ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου», έχει ως εξής: “Ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κ. Γ. Δέδες, προκειμένου να μην εκλεγεί ως αντιπρόσωπος στη Γ.Σ. της ΕΝ.ΠΕ. ή ο κ. Μπουντρούκας ή ο κ. Γόντικας ή ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θ. Πετράκος, δεν δίστασε να συναλλαγεί με τον εκπρόσωπο της «Χρυσής Αυγής» ο οποίος στήριξε με την ψήφο του την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να εκλέξει δύο αντιπροσώπους στην Γ.Σ. της ΕΝ.ΠΕ. 

Τα αποτελέσματα των εκλογών είναι αποκαλυπτικά. Η παράταξη του κ. Νίκα 16 ψήφους (όσοι ήταν οι παρόντες σύμβουλοί της, διότι απουσίαζε ένας), η παράταξη του κ. Τατούλη 17 ψήφους (όσοι είναι οι σύμβουλοί της), η παράταξη του κ. Μπουντρούκα 2 ψήφους, η παράταξη του κ. Γόντικα 2 ψήφους, η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» 2 ψήφους, 1 άκυρο ο κ. Κάτσαρης (όπως δήλωσε δημόσια) και η παράταξη του κ. Δέδε πήρε 9 ψήφους (7 παρόντες σύμβουλοί της και η κ. Λυμπεροπούλου το άθροισμα είναι 8), συνεπώς η 9η ψήφος ανήκει στον εκπρόσωπο της «Χρυσής Αυγής».

Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε παράδειγμα προς μίμηση στη στάση της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, η οποία συναλλάχτηκε με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στο Σύνδεσμο Ύδρευσης και στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας.

Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τον υποκριτικό αντιφασισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Για την «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι

Θανάσης Πετράκος

Δημοσθένης Δρούγκας”