Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 10:31

Για πολιτικές διώξεις στην Περιφέρεια κατηγορεί τον Π. Νίκα η "Νέα Πελοπόννησος"

Για "κρεσέντο" πολιτικών διώξεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον επικεφαλής της, Παναγιώτη Νίκα, που έχουν στόχο την "αποψίλωση" του έργου του Πέτρου Τατούλη, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η "Νέα Πελοπόννησος". Τονίζει, μάλιστα, ότι οι διώξεις αφορούν ικανότατα στελέχη της περιφερειακής διοίκησης, διαμηνύοντας στον Περιφερειάρχη ότι "οι εκκαθαρίσεις με πολιτικό πρόσημο γυρίζουν σε παλιές εποχές"...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της παράταξης του Πέτρου Τατούλη έχει ως εξής:
"Κρεσέντο πολιτικών διώξεων έχει εξαπολύσει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο επικεφαλής της, Παναγιώτης Νίκας. Συνεχίζοντας ανερμάτιστα τις ανεκδιήγητες πρακτικές του, που αναδύουν την μόνιμα φασίζουσα ιδεοληψία του, ο Π. Νίκας έχει επιδοθεί σε κυνήγι μαγισσών, καρατομώντας ικανά στελέχη της Περιφερειακής Διοίκησης και με απώτερο στόχο την αποψίλωση του σημαντικού έργου της Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη...

Τελευταίο νοσηρό κρούσμα το «ξήλωμα» του Προϊσταμένου Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, κ. Ηλία Πανταζόπουλου, και η μετακίνησή του σε άλλη υπηρεσία, απόφαση που τιμωρεί την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα και την αξιοσύνη ενός στελέχους της Διοίκησης με αποδεδειγμένη εμπειρία και με σημαντικό έργο στον τομέα αυτό.

Καλούμε τον κ. Νίκα να αλλάξει ρότα: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είναι τσιφλίκι κανενός ηγεμονίσκου, που, μαθημένος στην σιωπή της Δημαρχοντίας του, θέτει σε κίνδυνο την τροχιά της ανάπτυξης στην οποία έχει εισέλθει η Πελοπόννησος κατά την δύσκολη αυτή εννιαετία.

Οι εκκαθαρίσεις με πολιτικό πρόσημο δεν έχουν γίνει ποτέ στο παρελθόν και μας γυρίζουν σε παλιές εποχές, όπου ο εκάστοτε αχυράνθρωπος της εξουσίας χώριζε την αυλή του στους δικούς του και στους άλλους.

Η Νέα Πελοπόννησος και ο Πέτρος Τατούλης ήταν, είναι και θα είναι μαχητικά απέναντι σε τέτοιες φθηνές ολοκληρωτικές νοοτροπίες, προκειμένου να διασφαλισθούν πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα της Πελοποννήσου και των πολιτών της".