Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 07:02

Στον υπουργό Εσωτερικών στέλνει ο Νίκας τον έλεγχο των πεπραγμένων Τατούλη

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
Μετά από τέσσερις μήνες ολοκληρώθηκε ο έλεγχος που ανέφερε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, για τα πεπραγμένα του πρώην περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη. Ο περιφερειάρχης είχε ανακοινώσει ότι το πόρισμα του ελέγχου θα επιδοθεί στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς. Χθες ανακοινώθηκε ότι το πόρισμα θα αποσταλεί στον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο…

Ειδικότερα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώθηκαν σχετικά τα εξής: “Παραδόθηκε σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου η έκθεση της διεθνούς εταιρείας που έλεγξε τα οικονομικά πεπραγμένα της απελθούσας περιφερειακής αρχής Πελοποννήσου.

Ο έλεγχος, που διήρκεσε τέσσερις μήνες, κατέληξε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα και το σύνολο της μελέτης θα παραδοθεί άμεσα στον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, για τα περαιτέρω.

“Είναι προφανές ότι η έκθεση θα παραδοθεί και στους επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και στον καθένα που έχει έννομο συμφέρον” δήλωσε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας”.