Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 16:42

Και πάλι αναβλήθηκε ο διαγωνισμός για το Αυλώνα - Πτέρη - Καρυές

Και πάλι αναβλήθηκε ο διαγωνισμός για το Αυλώνα - Πτέρη - Καρυές

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Δεν έγινε, όπως και αναμενόταν, ο διαγωνισμός για την ολοκλήρωση του δρόμου Αυλώνα - Πτέρη - Καρυές, προϋπολογισμού 950.000 ευρώ. Η μια πλευρά υποστηρίζει ότι δεν προσήλθε η επιτροπή διαγωνισμού για τη διεξαγωγή της δημοπρασίας, η άλλη πλευρά όμως λέει ότι η επιτροπή εμποδίστηκε να προσέλθει στο γραφείο όπου θα γινόταν ο διαγωνισμός.

Μηχανικοί και διπλωματούχοι εργολήπτες, εφαρμόζοντας την απόφαση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για κινητοποιήσεις με σκοπό την αποτροπή των μνημονιακών πολιτικών που εξαθλιώνουν και τον τεχνικό κόσμο, έδωσαν το "παρών" στο Διοικητήριο το πρωί, προκειμένου να εμποδίσουν τη διενέργεια του διαγωνισμού, σε περίπτωση που προσερχόταν η επιτροπή. Όπως λένε όμως, η επιτροπή δεν προσήλθε και έτσι δεν χρειάστηκε να κάνουν κάτι.
Ωστόσο, από την πλευρά της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών αναφέρεται ότι η επιτροπή ήθελε να κάνει το διαγωνισμό, αλλά εμποδίστηκε από τους συνδικαλιστές.
Όπως και να ‘χει, ο διαγωνισμός προγραμματίζεται να διενεργηθεί τη μεθεπόμενη Δευτέρα ή Τρίτη, εφόσον όμως το Τεχνικό Επιμελητήριο δε συνεχίσει τις κινητοποιήσεις του, που σύμφωνα με την αρχική του απόφαση θα λήξουν στις 18 Οκτώβρη.
Στ.Μ.