Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 08:59

Με μέτρα προστασίας η συνάντηση Άδωνι-Νίκα

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 
Σειρά θεμάτων με κορυφαία το φυσικό αέριο και την αναθεώρηση του ΕΣΠΑ, συζήτησαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη. Όπως δείχνει η φωτογραφία, η συνάντηση έγινε με την χρήση μέτρων προστασίας από τη μετάδοση του νέου κορονοϊού…

Σε σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου σημειώνεται ότι “τη συνάντηση απασχόλησε το θέμα του φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως επίσης και θέματα σχετικά με το ΕΣΠΑ και την αναθεώρηση του ερχόμενου Ιουνίου, καθώς και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Επιπλέον, συζητήθηκε η αξιοποίηση της ανενεργού μετρικής σιδηροδρομικής γραμμής στην Κορινθία, στο τμήμα Κόρινθος – Δερβένι, η λειτουργία των Βιομηχανικών Περιοχών, αλλά και οι προοπτικές επενδύσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για την οποία -και συγκεκριμένα για την ΒΙΠΕ Τρίπολης- έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον δύο φαρμακευτικές εταιρείες.

Ο περιφερειάρχης προσκάλεσε τον υπουργό να επισκεφθεί την Τρίπολη για συζητήσει με δήμους και Επιμελητήρια σχετικά με αναπτυξιακά θέματα”.